Kritisch zoeken, denken en evalueren

informatievaardigheden als 21st century skill

Prijs € 45,95

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Lidewij w. Niezink

Paperback | Juni 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het nieuwe boek Kritisch zoeken, selecteren en evalueren combineert kritisch denken en informatievaardigheden, zodat je leert om efficiënt informatie te zoeken, vinden, gebruiken en te beoordelen. Hiermee sluit het boek uitstekend aan op de 21st century skills, competenties die je nodig hebt voor de toekomst.Waarom kiezen voor Kritisch zoeken, selecteren en evalueren?*Leert je kritisch informatie te verzamelen, evalueren en toe te passen; *praktische didactiek, leren door te doen;*met interessante en interactieve opdrachten.Kritisch zoeken, selecteren en evalueren reikt je inzichten en vaardigheden aan rondom het zoeken en kritisch evalueren van bronnen. Het geeft je inzicht in de psychologische mechanismen die je ervan kunnen weerhouden om kritisch met informatie om te gaan. Het boek motiveert je om te reflecteren op het eigen gedrag en helpt om kwalitatief betere teksten te schrijven. Met activerende opdrachten en interactieve lesmaterialenkun je de kennis direct praktisch toepassen. Kritisch zoeken, selecteren en evalueren is ook beschikbaar als e-book.Online ondersteuningMet de code in je nieuwe studieboek heb je twee jaar lang gratis toegang tot het online materiaal bij het boek. Je vindt hier relevante bronnen en handvatten voor het maken van een portfolio. De toegangscode in het boek is persoonsgebonden en eenmalig te gebruiken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lidewij w. Niezink
Uitgever
Noordhoff Uitgevers B.V.
ISBN
9789001865467
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Het nieuwe boek Kritisch zoeken, selecteren en evalueren combineert kritisch denken en informatievaardigheden, zodat je leert om efficiënt informatie te zoeken, vinden, gebruiken en te beoordelen. Hiermee sluit het boek uitstekend aan op de 21st century skills, competenties die je nodig hebt voor de toekomst.

Waarom kiezen voor Kritisch zoeken, selecteren en evalueren?
*Leert je kritisch informatie te verzamelen, evalueren en toe te passen;
*praktische didactiek, leren door te doen;
*met interessante en interactieve opdrachten.

Kritisch zoeken, selecteren en evalueren reikt je inzichten en vaardigheden aan rondom het zoeken en kritisch evalueren van bronnen. Het geeft je inzicht in de psychologische mechanismen die je ervan kunnen weerhouden om kritisch met informatie om te gaan. Het boek motiveert je om te reflecteren op het eigen gedrag en helpt om kwalitatief betere teksten te schrijven. Met activerende opdrachten en interactieve lesmaterialenkun je de kennis direct praktisch toepassen. Kritisch zoeken, selecteren en evalueren is ook beschikbaar als e-book.

Online ondersteuning
Met de code in je nieuwe studieboek heb je twee jaar lang gratis toegang tot het online materiaal bij het boek. Je vindt hier relevante bronnen en handvatten voor het maken van een portfolio. De toegangscode in het boek is persoonsgebonden en eenmalig te gebruiken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lidewij w. Niezink
Uitgever
Noordhoff Uitgevers B.V.
ISBN
9789001865467
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99