Krav Maga

zelfverdedigingstechniek bij een gewapende aanval : het originele verdedigingssysteem van de Israelische geheime diensten

Prijs € 22,95

Uitverkocht

I. Sde-Or, E. Yanilov

Paperback | Januari 2002 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit is het eerste en enige geautoriseerde boek over KRAV MAGA, waarin alle technieken worden uitgelegd aan de hand van heldere tekst en ruim 500 foto's. Het originele verdedigingssysteem van de israëlische geheime diensten. Een praktische gids voor zelfverdediging gebaseerd op KRAV MAGA, het befaamde Israëlische verdedigingssysteem van ongewapende strijd. Tot voor kort een geheime methode, slechts bekend bij veiligheidsagenten van Mossad, Shabak, Aman en leden van elite-eenheden in het Israëlische leger (Sayeret Mat'kal, Flotila 13). Dit unieke zelfverdedigingssysteem is ontwikkeld door grootmeester Imi Lichtenfeld, de topinstructeur van het mantot- mangevecht in het Israëlische leger. Het systeem is overgenomen door het leger, de nationale politie en de veiligheidsdiensten en heeft de erkenning van vechtsportexperts uit de hele wereld. De KRAV MAGA-technieken zijn effectief, eenvoudig en gemakkelijk te leren en kunnen onder extreme stress-situaties worden toegepast door mannen, vrouwen en kinderen, ongeacht hun lichamelijke conditie, kracht of leeftijd. KRAVA MAGA wordt thans wereldwijd, ook in Nederland en België, onderwezen aan militaire eenheden, politiekorpsen en op scholen in Israël. KRAV MAGA is dé methode waarbij iedereen gebaat is die zijn persoonlijke veiligheidsgevoel wil versterken. Niet langer bang op straat en in staat aan allerlei onveilige situaties het hoofd te bieden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
I. Sde-Or, E. Yanilov
Uitgever
Elmar B.V., Uitgeverij
ISBN
9789038912578
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2002
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Beschrijving

Dit is het eerste en enige geautoriseerde boek over KRAV MAGA, waarin alle technieken worden uitgelegd aan de hand van heldere tekst en ruim 500 foto's.

Het originele verdedigingssysteem van de israëlische geheime diensten. Een praktische gids voor zelfverdediging gebaseerd op KRAV MAGA, het befaamde Israëlische verdedigingssysteem van ongewapende strijd. Tot voor kort een geheime methode, slechts bekend bij veiligheidsagenten van Mossad, Shabak, Aman en leden van elite-eenheden in het Israëlische leger (Sayeret Mat'kal, Flotila 13).

Dit unieke zelfverdedigingssysteem is ontwikkeld door grootmeester Imi Lichtenfeld, de topinstructeur van het mantot- mangevecht in het Israëlische leger. Het systeem is overgenomen door het leger, de nationale politie en de veiligheidsdiensten en heeft de erkenning van vechtsportexperts uit de hele wereld.

De KRAV MAGA-technieken zijn effectief, eenvoudig en gemakkelijk te leren en kunnen onder extreme stress-situaties worden toegepast door mannen, vrouwen en kinderen, ongeacht hun lichamelijke conditie, kracht of leeftijd.

KRAVA MAGA wordt thans wereldwijd, ook in Nederland en België, onderwezen aan militaire eenheden, politiekorpsen en op scholen in Israël. KRAV MAGA is dé methode waarbij iedereen gebaat is die zijn persoonlijke veiligheidsgevoel wil versterken. Niet langer bang op straat en in staat aan allerlei onveilige situaties het hoofd te bieden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
I. Sde-Or, E. Yanilov
Uitgever
Elmar B.V., Uitgeverij
ISBN
9789038912578
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2002
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99