Kookschool - De Italiaanse keuken

80 recepten stap voor stap

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Laura Zavan

Paperback | Maart 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het succes van de eerste drie delen van Kookschool - De klassiekers, De desserts en De Oosterse keuken - heeft bewezen dat er behoefte is aan een reeks basiskookboeken voor iedereen die degelijk begeleid wil worden bij de eerste stappen in de keuken. Nu is het tijd voor een volgend deel. Om niet altijd diepvriespizza of kant-en-klare spaghetti te moeten eten, is er nu ook Kookschool - De Italiaanse keuken. De Italiaanse keuken is een van de populairste keukens ter wereld. Pasta, pizza, risotto, zongedroogde tomaatjes, pesto, parmezaan… Het water loopt je in de mond als je het nog maar leest. Natuurlijk ontbreken klassiekers als focaccia met olijven, saltimbocca of vitello tonnato niet, maar in het boek vind je nog veel meer. Een greep uit het aanbod: ricottataart met rozijnen, Siciliaanse pastasalade, carpaccio van inktvis, perziken uit de oven… Allemaal even smakelijk en uitnodigend om zelf te maken! Dankzij de duidelijke stap-voor-stapfotografie en de heldere beschrijving van de recepten kan het nooit meer fout gaan. Wees er maar zeker van dat je familie of vrienden dit snel in de gaten hebben en alvast een plaatsje aan je tafel zullen reserveren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Laura Zavan
Uitgever
Standaard Uitgeverij
ISBN
9789002232671
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Het succes van de eerste drie delen van Kookschool - De klassiekers, De desserts en De Oosterse keuken - heeft bewezen dat er behoefte is aan een reeks basiskookboeken voor iedereen die degelijk begeleid wil worden bij de eerste stappen in de keuken. Nu is het tijd voor een volgend deel. Om niet altijd diepvriespizza of kant-en-klare spaghetti te moeten eten, is er nu ook Kookschool - De Italiaanse keuken.
De Italiaanse keuken is een van de populairste keukens ter wereld. Pasta, pizza, risotto, zongedroogde tomaatjes, pesto, parmezaan… Het water loopt je in de mond als je het nog maar leest. Natuurlijk ontbreken klassiekers als focaccia met olijven, saltimbocca of vitello tonnato niet, maar in het boek vind je nog veel meer. Een greep uit het aanbod: ricottataart met rozijnen, Siciliaanse pastasalade, carpaccio van inktvis, perziken uit de oven… Allemaal even smakelijk en uitnodigend om zelf te maken!
Dankzij de duidelijke stap-voor-stapfotografie en de heldere beschrijving van de recepten kan het nooit meer fout gaan. Wees er maar zeker van dat je familie of vrienden dit snel in de gaten hebben en alvast een plaatsje aan je tafel zullen reserveren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Laura Zavan
Uitgever
Standaard Uitgeverij
ISBN
9789002232671
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99