Timo's cocktail boek Shake it!

het leukste boekje voor gezonde cocktails

Prijs € 7,50

Uitverkocht

J.G. Waldorp, M.A. Simons

Hardback | September 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Shake IT! is een uniek, leuk, interessant, mooi geillustreerd en handig boek voor jongeren en kinderen vanaf 12 jaar die het leuk vinden om (gezonde) cocktails zelf te maken. De 'tone of voice' van SHAKE IT! is cool en stoer. Ieder hoofdstuk begint met een opvallende of gekke anekdote. Feitjes (nageplozen en betrouwbaar) worden afgewisseld met leuke verhalen van toen en nu. De recepten vinden hun basis in eenvoudige ingredienten. Een hippe cocktail kun je al maken met zaken die gewoon in de keuken thuis aanwezig zijn. De centrale figuur in het boek is de 25-jarige Timo Jansse, een ervaren cocktailmaker en lid van de gerenommeerde Nederlandse organisatie The Shaker Boys. Voor Timo is ook een speciale rol weggelegd, met name in de fotografie. Voeding wordt steeds ongezonder en kinderen aan gezonde voeding te krijgen wordt voor alle opvoeders een steeds groter probleem. Vandaar dat de beide auteurs het plan hebben opgevat een cocktailboek voor jongeren op de markt te brengen, dat gebaseerd is op cocktails van uitsluitend fruit en groentes, maar dat zo stoer en 'cool' is dat jongeren er graag mee aan de slag gaan.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
J.G. Waldorp, M.A. Simons
Uitgever
FOOD BAI FOOD
ISBN
9789085864103
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Beschrijving

Shake IT! is een uniek, leuk, interessant, mooi geillustreerd en handig boek voor jongeren en kinderen vanaf 12 jaar die het leuk vinden om (gezonde) cocktails zelf te maken. De 'tone of voice' van SHAKE IT! is cool en stoer. Ieder hoofdstuk begint met een opvallende of gekke anekdote. Feitjes (nageplozen en betrouwbaar) worden afgewisseld met leuke verhalen van toen en nu. De recepten vinden hun basis in eenvoudige ingredienten. Een hippe cocktail kun je al maken met zaken die gewoon in de keuken thuis aanwezig zijn.

De centrale figuur in het boek is de 25-jarige Timo Jansse, een ervaren cocktailmaker en lid van de gerenommeerde Nederlandse organisatie The Shaker Boys. Voor Timo is ook een speciale rol weggelegd, met name in de fotografie.

Voeding wordt steeds ongezonder en kinderen aan gezonde voeding te krijgen wordt voor alle opvoeders een steeds groter probleem. Vandaar dat de beide auteurs het plan hebben opgevat een cocktailboek voor jongeren op de markt te brengen, dat gebaseerd is op cocktails van uitsluitend fruit en groentes, maar dat zo stoer en 'cool' is dat jongeren er graag mee aan de slag gaan.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
J.G. Waldorp, M.A. Simons
Uitgever
FOOD BAI FOOD
ISBN
9789085864103
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99