Simply Italian

thuis koken met de Chiappa sisters

Prijs € 25,00

Uitverkocht

Michela Chiappa, Emanuela Chiappa, Romina Chiappa

Hardback | April 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het meest kleurrijke en persoonlijke Italiaanse kookboek van dit moment Simply Italian is een kookboek met de familierecepten van de Chiappa Sisters, van generatie op generatie doorgegeven. De meeste recepten zijn de gerechten die ze zelf vaak thuis koken, gewoon met verse ingrediënten. Het boek is doordrenkt met de sfeer van Italië, met extra informatie over de Italiaanse way of life, speciale ingrediënten en menu’s. De stap-voor-stapfoto’s zorgen voor duidelijke instructies, en maken ook moeilijkere gerechten makkelijk te volgen. De vrolijke en levendige zusjes stralen enthousiasme en plezier uit, en dat zie je terug op de foto’s en in de heerlijke gerechten. La dolce vita, in drievoud!   De Chiappa Sisters De Chiappa Sisters zijn Jamie Olivers nieuwste ontdekking. Drie zusjes zijn opgegroeid in Wales, in een hechte Italiaanse gemeenschap, waar eten en familie het allerbelangrijkste is. Michela, de oudste zus, runt met haar man The College House, een koffie- en pizzatentje, en is een kersverse moeder. Ze heeft altijd behoefte aan snelle gerechten en is daardoor expert geworden in pastasauzen en risotto’s. Emi, de middelste, woont als fulltime nanny in Amerika. Ze is een expert in de meer technische gerechten, zoals gevulde pasta. Ze is dol op experimenteren en verzint vaak moderne twists voor traditionele gerechten. Romina, de jongste heeft een uniek gevoel voor stijl en werkt voor een fashion label in Londen. Ze is de bakker van de familie en geeft altijd een creatief en origineel tintje aan ieder feest.  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Michela Chiappa, Emanuela Chiappa, Romina Chiappa
Uitgever
Van Dishoeck
ISBN
9789000335237
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304

Beschrijving

Het meest kleurrijke en persoonlijke Italiaanse kookboek van dit moment

Simply Italian is een kookboek met de familierecepten van de Chiappa Sisters, van generatie op generatie doorgegeven. De meeste recepten zijn de gerechten die ze zelf vaak thuis koken, gewoon met verse ingrediënten. Het boek is doordrenkt met de sfeer van Italië, met extra informatie over de Italiaanse way of life, speciale ingrediënten en menu’s. De stap-voor-stapfoto’s zorgen voor duidelijke instructies, en maken ook moeilijkere gerechten makkelijk te volgen. De vrolijke en levendige zusjes stralen enthousiasme en plezier uit, en dat zie je terug op de foto’s en in de heerlijke gerechten. La dolce vita, in drievoud!

 

De Chiappa Sisters

De Chiappa Sisters zijn Jamie Olivers nieuwste ontdekking. Drie zusjes zijn opgegroeid in Wales, in een hechte Italiaanse gemeenschap, waar eten en familie het allerbelangrijkste is. Michela, de oudste zus, runt met haar man The College House, een koffie- en pizzatentje, en is een kersverse moeder. Ze heeft altijd behoefte aan snelle gerechten en is daardoor expert geworden in pastasauzen en risotto’s. Emi, de middelste, woont als fulltime nanny in Amerika. Ze is een expert in de meer technische gerechten, zoals gevulde pasta. Ze is dol op experimenteren en verzint vaak moderne twists voor traditionele gerechten. Romina, de jongste heeft een uniek gevoel voor stijl en werkt voor een fashion label in Londen. Ze is de bakker van de familie en geeft altijd een creatief en origineel tintje aan ieder feest.

 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Michela Chiappa, Emanuela Chiappa, Romina Chiappa
Uitgever
Van Dishoeck
ISBN
9789000335237
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99