Noma: work in progress

recepten, dagboek en snapshots van René redzepi

Prijs € 29,99

Uitverkocht

René Redzepi

Paperback | Juni 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Kijkje in de keuken bij NomaHoe bereik je nog meer creativiteit bij het beste restaurant ter wereld? René Redzepi, chefkok van Noma,  nam een jaar de tijd om deze vraag te beantwoorden. Het resultaat is Noma: work in progress – dagboek, recepten en snapshots, een uniek en persoonlijk verhaal van een van de meest toonaangevende chefs van de wereld. Deze bijzondere uitgave bestaat uit drie boeken: een dagboek, een receptenboek en een fotoalbum. Het biedt een bijzonder inkijkje in de dagelijkse gang van zaken bij Noma. Van het ontwikkelen van nieuwe gerechten tot de enorme successen sinds het restaurant op nummer één van de San Pellegrino’s 50 Best Restaurant Awards belandde. Het dagboek wordt ondersteund door een receptenboek met maar liefst 100 nieuwe recepten en een fotoalbum met 200 foto’s. René RedzepiRené Redzepi (35) is wereldberoemd vanwege de manier waarop hij de Nordic keuken op de kaart heeft gezet. Zijn restaurant Noma in Kopenhagen werd in 2010 uitgeroepen tot nummer één bij de San Pellegrino World’s 50 Best Restaurant Awards en kreeg in 2009 de prestigieuze ‘Chef’s Choice’ Award toegekend. Redzepi beschikt over een ongeëvenaarde kennis van de Noorse ingrediënten en weet zijn eindeloze creativiteit te combineren met technieken van een uitzonderlijk hoog niveau.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
René Redzepi
Uitgever
Terra
ISBN
9789089896063
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
647

Beschrijving

Kijkje in de keuken bij Noma


Hoe bereik je nog meer creativiteit bij het beste restaurant ter wereld? René Redzepi, chefkok van Noma,  nam een jaar de tijd om deze vraag te beantwoorden. Het resultaat is Noma: work in progress – dagboek, recepten en snapshots, een uniek en persoonlijk verhaal van een van de meest toonaangevende chefs van de wereld. Deze bijzondere uitgave bestaat uit drie boeken: een dagboek, een receptenboek en een fotoalbum. Het biedt een bijzonder inkijkje in de dagelijkse gang van zaken bij Noma. Van het ontwikkelen van nieuwe gerechten tot de enorme successen sinds het restaurant op nummer één van de San Pellegrino’s 50 Best Restaurant Awards belandde. Het dagboek wordt ondersteund door een receptenboek met maar liefst 100 nieuwe recepten en een fotoalbum met 200 foto’s. 


René Redzepi


René Redzepi (35) is wereldberoemd vanwege de manier waarop hij de Nordic keuken op de kaart heeft gezet. Zijn restaurant Noma in Kopenhagen werd in 2010 uitgeroepen tot nummer één bij de San Pellegrino World’s 50 Best Restaurant Awards en kreeg in 2009 de prestigieuze ‘Chef’s Choice’ Award toegekend. Redzepi beschikt over een ongeëvenaarde kennis van de Noorse ingrediënten en weet zijn eindeloze creativiteit te combineren met technieken van een uitzonderlijk hoog niveau.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
René Redzepi
Uitgever
Terra
ISBN
9789089896063
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
647

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99