Handboek voor de Vinex-jager

Prijs € 15,00

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Meneer Wateetons

Paperback | Maart 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Waar de man vroeger nog gevaren moest trotseren om zichzelf en zijn gezin in leven te houden, heeft de Vinex-man het goed voor elkaar: de koel-vriescombinatie is altijd gevuld, hij kan parkeren voor de deur en de enige wilde dieren in de wijde omgeving zijn de geitjes op de kinderboerderij. Toch twijfelt hij soms of hij wel gelukkig is. Diep vanbinnen voelt hij de oerzucht naar gevaar en avontuur. Gelukkig is er nu dit handboek! Het leert de Vinex-man weer jager te zijn: Vinex-jager. De Vinex-jager maakt zelf en vangt zelf. Hij brouwt bier in de garage, droogt hammen in de berging en jaagt op wild in de sloot, in de tuin en op de kinderboerderij.Dit handboek bevat onder meer handleidingen voor het vangen, slachten en bereiden van kip, meerkoet, varken, rivierkreeft en cavia, en recepten voor het zelf maken van (moedermelk)kaas, salami, gedroogde ham, bier, cola-prosecco, 'prisonwine' en sterkedrank.Meneer Wateetons eet, kookt en experimenteert, met wisselende uitkomsten. Hierover kunt u meer lezen op zijn weblog wateetons.com.Sjoerd Mulder is stadsjager van beroep. Zijn belevenissen zijn te volgen op sjoerdmulder.nl/blog.Tijs Koelemeijer ontwerpt vanuit zijn huis op het platteland, zijn illustraties doorrijgen dit handboek.Samen maakten de drie heren ook Over Worst, het handboek voor de amateurworstmaker.'Met Handboek voor de Vinex-jager komt het oerinstinct en de drang naar gevaar weer boven.' - Foodies'Hilarisch kookboek' - Delicious'Een redelijk dwaas boekje' - Reformatorisch dagblad

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Meneer Wateetons
Uitgever
Carrera
ISBN
9789048817474
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Waar de man vroeger nog gevaren moest trotseren om zichzelf en zijn gezin in leven te houden, heeft de Vinex-man het goed voor elkaar: de koel-vriescombinatie is altijd gevuld, hij kan parkeren voor de deur en de enige wilde dieren in de wijde omgeving zijn de geitjes op de kinderboerderij. Toch twijfelt hij soms of hij wel gelukkig is. Diep vanbinnen voelt hij de oerzucht naar gevaar en avontuur.

Gelukkig is er nu dit handboek! Het leert de Vinex-man weer jager te zijn: Vinex-jager. De Vinex-jager maakt zelf en vangt zelf. Hij brouwt bier in de garage, droogt hammen in de berging en jaagt op wild in de sloot, in de tuin en op de kinderboerderij.

Dit handboek bevat onder meer handleidingen voor het vangen, slachten en bereiden van kip, meerkoet, varken, rivierkreeft en cavia, en recepten voor het zelf maken van (moedermelk)kaas, salami, gedroogde ham, bier, cola-prosecco, 'prisonwine' en sterkedrank.

Meneer Wateetons eet, kookt en experimenteert, met wisselende uitkomsten. Hierover kunt u meer lezen op zijn weblog wateetons.com.

Sjoerd Mulder is stadsjager van beroep. Zijn belevenissen zijn te volgen op sjoerdmulder.nl/blog.

Tijs Koelemeijer ontwerpt vanuit zijn huis op het platteland, zijn illustraties doorrijgen dit handboek.

Samen maakten de drie heren ook Over Worst, het handboek voor de amateurworstmaker.

'Met Handboek voor de Vinex-jager komt het oerinstinct en de drang naar gevaar weer boven.' - Foodies

'Hilarisch kookboek' - Delicious

'Een redelijk dwaas boekje' - Reformatorisch dagblad

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Meneer Wateetons
Uitgever
Carrera
ISBN
9789048817474
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99