Gewoon wat een studentje ¿s avonds eet

Prijs € 20,00

Uitverkocht

Leonie ter Veld

Paperback | Oktober 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hallo daar! Wat fijn dat mijn boek je aandacht heeft. Mijn naam is Leonie ter Veld en op GEWOONWATEENSTUDENTJESAVONDSEET.blogspot.nl schrijf ik iedere dag over mijn simpele en lekkere avondeten. Ik ben echt geen topkok en heb niet veel meer verstand van koken dan de gemiddelde student, maar ik hou wel van lekker eten. En daar schrijf ik over. Met ruim 800 recepten online is het tijd voor een kookboek met de beste recepten, en die heb jij nu bijna in je handen! (Wat ik dan weer echt tof vind).Verwacht geen ingewikkelde of modieuze gerechten met duizend ingrediënten die je niet kent; nee, gewoon makkelijk koken, met betaalbare ingrediënten uit de supermarkt. Daarmee inspireer ik dagelijks 50.000 facebookfans, en hopelijk weet ik ook jou te inspireren om eens geen diepvriespizza te eten, maar zelf te koken. Omdat zelf fatsoenlijk koken écht heel makkelijk kan zijn. Succes & eet smakelijk!Leonie ter Veld (24) studeerde interactieve media aan de Hogeschool van Amsterdam. Sindsdien werkt zij overdag op de marketingafdeling van het DeLaMar Theater in Amsterdam. 's Avonds gaat ze eerst lekker eten voordat zij haar blog bijwerkt en de talrijke reacties van haar lezers beantwoordt. Na anderhalf jaar, zonder aanwijsbare reden, ging de blog van Leonie ineens 'viral' op internet - van 1.600 naar 25.000 volgers in één weekend. Een aantal dat erna nog eens verdubbeld is: Leonie's studentenkookblog is een absolute hit!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Leonie ter Veld
Uitgever
Uitgeverij Brandt
ISBN
9789492037022
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

Hallo daar! Wat fijn dat mijn boek je aandacht heeft. Mijn naam is Leonie ter Veld en op GEWOONWATEENSTUDENTJESAVONDSEET.blogspot.nl schrijf ik iedere dag over mijn simpele en lekkere avondeten. Ik ben echt geen topkok en heb niet veel meer verstand van koken dan de gemiddelde student, maar ik hou wel van lekker eten. En daar schrijf ik over. Met ruim 800 recepten online is het tijd voor een kookboek met de beste recepten, en die heb jij nu bijna in je handen! (Wat ik dan weer echt tof vind).

Verwacht geen ingewikkelde of modieuze gerechten met duizend ingrediënten die je niet kent; nee, gewoon makkelijk koken, met betaalbare ingrediënten uit de supermarkt. Daarmee inspireer ik dagelijks 50.000 facebookfans, en hopelijk weet ik ook jou te inspireren om eens geen diepvriespizza te eten, maar zelf te koken. Omdat zelf fatsoenlijk koken écht heel makkelijk kan zijn. Succes & eet smakelijk!

Leonie ter Veld (24) studeerde interactieve media aan de Hogeschool van Amsterdam. Sindsdien werkt zij overdag op de marketingafdeling van het DeLaMar Theater in Amsterdam. 's Avonds gaat ze eerst lekker eten voordat zij haar blog bijwerkt en de talrijke reacties van haar lezers beantwoordt. Na anderhalf jaar, zonder aanwijsbare reden, ging de blog van Leonie ineens 'viral' op internet - van 1.600 naar 25.000 volgers in één weekend. Een aantal dat erna nog eens verdubbeld is: Leonie's studentenkookblog is een absolute hit!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Leonie ter Veld
Uitgever
Uitgeverij Brandt
ISBN
9789492037022
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99