Eet wat bij je past

voedingsgids bij vermoeidheid en pijn

Prijs € 19,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Christine Tobback

Paperback | Juli 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Er is nog maar weinig bekend over de invloed van voeding op pijn en vermoeidheid. Diëtiste Christine Tobback bestudeert al jaren het verband tussen chronische aandoeningen en onze moderne kook- en voedingsgewoonten. Ze ontdekte dat veel mensen last hebben van voedselintoleranties en dat chronische aandoeningen kunnen ontstaan en verergeren door voeding: maagzuur, hoofdpijn, migraine, reumatische pijnen, chronische vermoeidheid, gewichtsschommelingen, slaapstoornissen, ADHD... Veel van deze klachten hebben te maken met overgevoeligheidsreacties op voedingscomponenten, zonder dat dit objectief kan worden aangetoond. Vaak reageren mensen ook overgevoelig op voeding die voor gezond en weldoend doorgaat! Sommigen krijgen te horen dat het 'tussen de oren zit', en dat ze met hun klachten moeten leren leven. Maar de auteur ondervond dat de meesten zich beter voelen als ze hun eigen overgevoeligheden leren kennen en hun voeding aanpassen. Aanpassing van de vroegere eetgewoonten kan de ongemakken wegnemen en zorgt tegelijkertijd voor een gewichtsafname! Een boeiend boek over de invloed van eten op je dagelijkse goedvoelen en gezondheid.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Christine Tobback
Uitgever
Standaard Uitgeverij
ISBN
9789002235115
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
303

Beschrijving

Er is nog maar weinig bekend over de invloed van voeding op pijn en vermoeidheid. Diëtiste Christine Tobback bestudeert al jaren het verband tussen chronische aandoeningen en onze moderne kook- en voedingsgewoonten. Ze ontdekte dat veel mensen last hebben van voedselintoleranties en dat chronische aandoeningen kunnen ontstaan en verergeren door voeding: maagzuur, hoofdpijn, migraine, reumatische pijnen, chronische vermoeidheid, gewichtsschommelingen, slaapstoornissen, ADHD...
Veel van deze klachten hebben te maken met overgevoeligheidsreacties op voedingscomponenten, zonder dat dit objectief kan worden aangetoond. Vaak reageren mensen ook overgevoelig op voeding die voor gezond en weldoend doorgaat! Sommigen krijgen te horen dat het 'tussen de oren zit', en dat ze met hun klachten moeten leren leven. Maar de auteur ondervond dat de meesten zich beter voelen als ze hun eigen overgevoeligheden leren kennen en hun voeding aanpassen. Aanpassing van de vroegere eetgewoonten kan de ongemakken wegnemen en zorgt tegelijkertijd voor een gewichtsafname! Een boeiend boek over de invloed van eten op je dagelijkse goedvoelen en gezondheid.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Christine Tobback
Uitgever
Standaard Uitgeverij
ISBN
9789002235115
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
303

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99