De dr. Ludidi vastenmethode

Intermittent fasting: verantwoord vasten voor iedereen

Prijs € 24,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Samefko Ludidi

Paperback | April 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Intermittent fasting is de gezondheidstrend van 2019. Eenvoudig afvallen, gezond eten en langer leven? Dr. Samefko Ludidi heeft een methode voor intermittent fasting ontwikkeld, oftewel onderbroken vasten. Ludidi is een gepromoveerd voedingswetenschapper en past deze methode al jaren zelf toe. In dit boek legt hij uit waarom dit iets anders is dan het zoveelste dieet. Vasten is niets nieuws. Denk aan de oude Grieken of de ramadan. In dit boek wordt vasten naar de 21e eeuw vertaald en kunnen we allemaal kennismaken met de voordelen daarvan.Dr. Ludidi neemt ons mee in het hoe en waarom van vasten en laat je zien dat vasten geen kwelling hoeft te zijn, maar eigenlijk heel gemakkelijk is. Hij ontkracht hardnekkige voedselfabels zoals: is ontbijt echt de belangrijkste maaltijd van de dag? De basis is gezond(er) te leren eten en letten op regelmaat en timing. Dit alles wordt wetenschappelijk onderbouwd en je kunt direct concreet aan de slag. Of je van 9 tot 5 op kantoor zit of een fanatieke sporter bent: Dr. Ludidi heeft voor elk type een invulling die bij jou past! Dr. Samefko Ludidi (1985) is gepromoveerd voedingswetenschapper en inspireert dagelijks mensen op het gebied van voeding, leefstijl en gezondheid in zijn eigen praktijk en via zijn blog. Momenteel werkt hij aan zijn concept De Moser Gym, een plek om te sporten met sociale interactie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Samefko Ludidi
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000366491
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Beschrijving

Intermittent fasting is de gezondheidstrend van 2019. Eenvoudig afvallen, gezond eten en langer leven? Dr. Samefko Ludidi heeft een methode voor intermittent fasting ontwikkeld, oftewel onderbroken vasten. Ludidi is een gepromoveerd voedingswetenschapper en past deze methode al jaren zelf toe. In dit boek legt hij uit waarom dit iets anders is dan het zoveelste dieet. Vasten is niets nieuws. Denk aan de oude Grieken of de ramadan. In dit boek wordt vasten naar de 21e eeuw vertaald en kunnen we allemaal kennismaken met de voordelen daarvan.Dr. Ludidi neemt ons mee in het hoe en waarom van vasten en laat je zien dat vasten geen kwelling hoeft te zijn, maar eigenlijk heel gemakkelijk is. Hij ontkracht hardnekkige voedselfabels zoals: is ontbijt echt de belangrijkste maaltijd van de dag? De basis is gezond(er) te leren eten en letten op regelmaat en timing. Dit alles wordt wetenschappelijk onderbouwd en je kunt direct concreet aan de slag. Of je van 9 tot 5 op kantoor zit of een fanatieke sporter bent: Dr. Ludidi heeft voor elk type een invulling die bij jou past!

Dr. Samefko Ludidi (1985) is gepromoveerd voedingswetenschapper en inspireert dagelijks mensen op het gebied van voeding, leefstijl en gezondheid in zijn eigen praktijk en via zijn blog. Momenteel werkt hij aan zijn concept De Moser Gym, een plek om te sporten met sociale interactie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Samefko Ludidi
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000366491
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99