All-day bowls (e-Book)

de allerlekkerste gerechten in een kom

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Denise Kortlever

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De allerlekkerste gerechten in een kom Licht, makkelijk en ontspannen; de bowl staat symbool voor een nieuwe manier van eten. Met de ruim 60 prachtig gefotografeerde recepten in All-day bowls is het de hele dag genieten! Het boek is geïnspireerd op de heerlijke recepten in een kom die Denise Kortlever over de hele wereld proefde. Van smoothiebowls met granola als ontbijt, rijk gevulde salades als lunch on the go tot waanzinnige burritobowls bij het diner. Of heerlijk onvervalst comfort food voor op de bank, zoals een kom pittige pompoenrisotto. En natuurlijk mogen de dessertbowls niet ontbreken. Wat dacht je van supersnel frambozen-vlierbloesemijs?   Over de auteur Denise Kortlever werkt als culinair trend journalist en food fotograaf voor merken als LINDA.tv, delicious. en Vogue. Op haar populaire site The Little Things deelt ze de lekkerste recepten met verrukkelijke foto's, maar ook inspirerende foodtrends en fijne culinaire adressen die ze tijdens haar reizen ontdekt. Vorig jaar verscheen haar eerste kookboek All-day breakfast, dat een spin-off programma kreeg op LINDA.tv.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Denise Kortlever
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000355457
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2016
Bestandsgrootte
55487499 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
61

Beschrijving

De allerlekkerste gerechten in een kom

Licht, makkelijk en ontspannen; de bowl staat symbool voor een nieuwe manier van eten. Met de ruim 60 prachtig gefotografeerde recepten in All-day bowls is het de hele dag genieten! Het boek is geïnspireerd op de heerlijke recepten in een kom die Denise Kortlever over de hele wereld proefde. Van smoothiebowls met granola als ontbijt, rijk gevulde salades als lunch on the go tot waanzinnige burritobowls bij het diner. Of heerlijk onvervalst comfort food voor op de bank, zoals een kom pittige pompoenrisotto. En natuurlijk mogen de dessertbowls niet ontbreken. Wat dacht je van supersnel frambozen-vlierbloesemijs?

 

Over de auteur

Denise Kortlever werkt als culinair trend journalist en food fotograaf voor merken als LINDA.tv, delicious. en Vogue. Op haar populaire site The Little Things deelt ze de lekkerste recepten met verrukkelijke foto's, maar ook inspirerende foodtrends en fijne culinaire adressen die ze tijdens haar reizen ontdekt. Vorig jaar verscheen haar eerste kookboek All-day breakfast, dat een spin-off programma kreeg op LINDA.tv.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Denise Kortlever
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000355457
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2016
Bestandsgrootte
55487499 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
61

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99