20X logeren in de Moezelstreek

Moezel

Prijs € 15,99

Uitverkocht

Guido Elias

Paperback | Maart 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Voor elk wat wils: De Duitse Moezelstreek heeft een enorme rijkdom aan toeristische mogelijkheden: actief of gastronomisch genieten, cultuur... Hier is 'genieten' elke dag anders. Journalist Guido Elias neemt je mee op ontdekkingsreis door de verrassend veelzijdige Moezelstreek. Heerlijk logeren in een charmehotel of een gezellige B&B en een of meerdere dagen op verkenning in de omgeving... Dat zijn maar enkele ingrediënten van deze sfeervolle gids voor een heerlijke adempauze tijdens een weekendje genieten. Reisjournalist Guido Elias ging op verkenning door de Moezelstreek. Net zoals de Romeinen kwam en zag hij, maar hij werd overwonnen door de overweldigende schoonheid van deze regio. De Moezelrivier is je leidraad doorheen dit verhaal. Ze neemt je mee naar romantische burchten, steile wijnheuvels en kronkelende steegjes vol prachtige vakwerkhuizen. Ook onverwachte figuren, zoals de Zonnekoning en de 'Schwarze Katz', kruisen je pad. Je merkt het, de Moezel zal je zeker nog verrassen. Hij selecteerde 10 boeiende steden en 40 logies- en eetadressen, waar je je naar hartenlust kunt laten verwennen. Waan je even de koning te rijk op een voormalig wijndomein of in een gerenoveerde jugendstilvilla. Geniet van een heerlijk moezelwijntje, ga wandelen tussen de wijnheuvels... Kortom, tijd om er met volle teugen van te genieten. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Guido Elias
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789020994599
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
189

Beschrijving

Voor elk wat wils: De Duitse Moezelstreek heeft een enorme rijkdom aan toeristische mogelijkheden: actief of gastronomisch genieten, cultuur... Hier is 'genieten' elke dag anders.

Journalist Guido Elias neemt je mee op ontdekkingsreis door de verrassend veelzijdige Moezelstreek.

Heerlijk logeren in een charmehotel of een gezellige B&B en een of meerdere dagen op verkenning in de omgeving... Dat zijn maar enkele ingrediënten van deze sfeervolle gids voor een heerlijke adempauze tijdens een weekendje genieten.

Reisjournalist Guido Elias ging op verkenning door de Moezelstreek. Net zoals de Romeinen kwam en zag hij, maar hij werd overwonnen door de overweldigende schoonheid van deze regio.
De Moezelrivier is je leidraad doorheen dit verhaal. Ze neemt je mee naar romantische burchten, steile wijnheuvels en kronkelende steegjes vol prachtige vakwerkhuizen. Ook onverwachte figuren, zoals de Zonnekoning en de 'Schwarze Katz', kruisen je pad. Je merkt het, de Moezel zal je zeker nog verrassen.

Hij selecteerde 10 boeiende steden en 40 logies- en eetadressen, waar je je naar hartenlust kunt laten verwennen. Waan je even de koning te rijk op een voormalig wijndomein of in een gerenoveerde jugendstilvilla. Geniet van een heerlijk moezelwijntje, ga wandelen tussen de wijnheuvels... Kortom, tijd om er met volle teugen van te genieten. 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Guido Elias
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789020994599
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
189

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99