Koken met kruiden (extracten)

meer dan 50 recepten vol verrassende smaken

Prijs € 10,00

Uitverkocht

Créosa Govaers

Hardback | September 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Scones met look en rozemarijn, Peterseliewijn, Curcuma limoenboter, Panna cotta met sinaas bitter, Cappuccino van zalm met roomse kamille, Mueslirepen met gember, Geraniumcake, Fudge met Rozemarijn, Karwijzaadbrood, Verloren brood met siroop van roos en oranjebloesem... Spannende namen voor bijzondere gerechten. Ze werdengecreëerd door aromatherapeute Créosa Govaers. Als geen ander weet ze hoe ze essentiële oliën van kruiden en verse kruiden kan verwerken in recepten. Ze zweert bij eenvoud en laat zo de smaken van de kruiden tot hun volle recht komen. Een echte boost voor uw smaakpapillen. Maar er is meer: de gerechten zijn niet alleen verrukkelijk, ze zijn ook nog heilzaam. Van de Oudheid tot vandaag weten artsen en apothekers dat kruiden geneeskrachtige substanties bevatten. Créosa Govaers serveert deze kennis samen met de recepten. Tijm die ontsmettend werkt, grove den die afvalstoffen uit het lichaam verwijdert. Met kennis van zaken krijgt de lezer uitstekende tips om kruiden te gebruiken voor lichaam en geest.Créosa Govaers is passioneel bezig met kruiden en aroma's. Dit boek is het resultaat van vele jarenexperimenteren. De gerechten bieden een smaaksensatie die je nooit eerder beleefde.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Créosa Govaers
Uitgever
Davidsfonds/Infodok
ISBN
9789059087835
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Beschrijving

Scones met look en rozemarijn, Peterseliewijn, Curcuma limoenboter, Panna cotta met sinaas bitter, Cappuccino van zalm met roomse kamille, Mueslirepen met gember, Geraniumcake, Fudge met Rozemarijn, Karwijzaadbrood, Verloren brood met siroop van roos en oranjebloesem...

Spannende namen voor bijzondere gerechten. Ze werdengecreëerd door aromatherapeute Créosa Govaers. Als geen ander weet ze hoe ze essentiële oliën van kruiden en verse kruiden kan verwerken in recepten. Ze zweert bij eenvoud en laat zo de smaken van de kruiden tot hun volle recht komen. Een echte boost voor uw smaakpapillen.

Maar er is meer: de gerechten zijn niet alleen verrukkelijk, ze zijn ook nog heilzaam. Van de Oudheid tot vandaag weten artsen en apothekers dat kruiden geneeskrachtige substanties bevatten. Créosa Govaers serveert deze kennis samen met de recepten. Tijm die ontsmettend werkt, grove den die afvalstoffen uit het lichaam verwijdert. Met kennis van zaken krijgt de lezer uitstekende tips om kruiden te gebruiken voor lichaam en geest.

Créosa Govaers is passioneel bezig met kruiden en aroma's. Dit boek is het resultaat van vele jaren
experimenteren. De gerechten bieden een smaaksensatie die je nooit eerder beleefde.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Créosa Govaers
Uitgever
Davidsfonds/Infodok
ISBN
9789059087835
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99