Kloteklanten 3.0

Coachend leiden voor betere prestaties van individu en team

Prijs € 41,95

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

John Whitmore

Paperback | Juli 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De logische opvolger van de bestseller Kloteklanten, die de afgelopen jaren veel invloed heeft gehad op managers die klanten centraal stellen. Klantvriendelijkheid is een strategisch gegeven geworden in de bedrijfsambitie.Aardig zijn kost niets. Maar 'klantvriendelijk zijn' optimaal organiseren is een kunst. Nummer 1 zijn voor je klanten is het beste antwoord op concurrentie en op de vraag van je klanten. Hoe je dat bereikt? Vijf keien op klantgebied die met de klantlaarzen in de modder staan, vertellen je over de strijd om een organisatie klantgericht te krijgen, over het vallen en opstaan bij het krijgen van een gelukkige relatie met je klanten, over de kunst van het ontwikkelen van een klantgerichte ambitie en uiteindelijk over de impact die dit heeft op bedrijf en bedrijfsresultaat. Leer van de lessen van anderen en pas moderne modellen zoals customer experience en marketing automation toe. Bewandel vervolgens je eigen weg, waarbij je ongetwijfeld hobbels, barrières en omleidingen tegenkomt. De praktische tips en ervaringen in dit boek helpen je deze te overwinnen. Met als resultaat: nummer 1 worden voor je klant.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
John Whitmore
Uitgever
Boom
ISBN
9789024421206
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2018
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

De logische opvolger van de bestseller Kloteklanten, die de afgelopen jaren veel invloed heeft gehad op managers die klanten centraal stellen. Klantvriendelijkheid is een strategisch gegeven geworden in de bedrijfsambitie.

Aardig zijn kost niets. Maar 'klantvriendelijk zijn' optimaal organiseren is een kunst. Nummer 1 zijn voor je klanten is het beste antwoord op concurrentie en op de vraag van je klanten. Hoe je dat bereikt? Vijf keien op klantgebied die met de klantlaarzen in de modder staan, vertellen je over de strijd om een organisatie klantgericht te krijgen, over het vallen en opstaan bij het krijgen van een gelukkige relatie met je klanten, over de kunst van het ontwikkelen van een klantgerichte ambitie en uiteindelijk over de impact die dit heeft op bedrijf en bedrijfsresultaat. Leer van de lessen van anderen en pas moderne modellen zoals customer experience en marketing automation toe. Bewandel vervolgens je eigen weg, waarbij je ongetwijfeld hobbels, barrières en omleidingen tegenkomt. De praktische tips en ervaringen in dit boek helpen je deze te overwinnen. Met als resultaat: nummer 1 worden voor je klant.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
John Whitmore
Uitgever
Boom
ISBN
9789024421206
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2018
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99