Klinisch redeneren met MyLab NL toegangscode

een handleiding

Prijs € 40,95

Uitverkocht

Rob van der Peet

Paperback | Mei 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Verplegen doe je met hoofd, hart en handen. Klinisch redeneren, een handleiding gaat over verplegen met het hoofd, ofwel het beredeneren en beargumenteren van de verpleegkundige zorg. Aan de hand van eenvoudige, herkenbare praktijksituaties kunnen verpleegkundigen (in opleiding) zich de vaardigheden eigen maken die nodig zijn voor het beredeneren en beargumenteren van verpleegkundige diagnoses, zorgresultaten en interventies.De methode in Klinisch redeneren is gebaseerd op twee vernieuwingsbewegingen in het onderwijs: Critical Thinking, bijvoorbeeld het argumentatiemodel van de Britse filosoof Stephen Toulmin, en Writing Across the Curriculum, waaronder het gebruik van conceptwebs in plaats van verslagen.Klinisch redeneren is geschreven voor studenten aan een hogere beroepsopleiding voor verpleegkundigen, maar is ook heel goed bruikbaar voor verpleegkundigen die al wat langer in de praktijk staan.Bij dit boek is MyLab | Nederlandstalig beschikbaar, waar je onder andere de digitale versie van het boek kunt vinden, de figuren en tabellen uit het boek, en waar je verworven vaardigheden kunt oefenen aan de hand van cases.Rob van der Peet, filosoof en verplegingswetenschapper met een verpleegkundige achtergrond, is tijdens zijn veertigjarige loopbaan in het onderwijs en de gezondheidszorg onder andere werkzaam geweest als verpleegkundige, als docent in het hbo en wo, als uitgever en als beleidsadviseur. Door de jaren heeft hij veel boeken en artikelen geschreven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rob van der Peet
Uitgever
Pearson Benelux B.V.
ISBN
9789043033688
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Verplegen doe je met hoofd, hart en handen. Klinisch redeneren, een handleiding gaat over verplegen met het hoofd, ofwel het beredeneren en beargumenteren van de verpleegkundige zorg. Aan de hand van eenvoudige, herkenbare praktijksituaties kunnen verpleegkundigen (in opleiding) zich de vaardigheden eigen maken die nodig zijn voor het beredeneren en beargumenteren van verpleegkundige diagnoses, zorgresultaten en interventies.

De methode in Klinisch redeneren is gebaseerd op twee vernieuwingsbewegingen in het onderwijs: Critical Thinking, bijvoorbeeld het argumentatiemodel van de Britse filosoof Stephen Toulmin, en Writing Across the Curriculum, waaronder het gebruik van conceptwebs in plaats van verslagen.

Klinisch redeneren is geschreven voor studenten aan een hogere beroepsopleiding voor verpleegkundigen, maar is ook heel goed bruikbaar voor verpleegkundigen die al wat langer in de praktijk staan.

Bij dit boek is MyLab | Nederlandstalig beschikbaar, waar je onder andere de digitale versie van het boek kunt vinden, de figuren en tabellen uit het boek, en waar je verworven vaardigheden kunt oefenen aan de hand van cases.

Rob van der Peet, filosoof en verplegingswetenschapper met een verpleegkundige achtergrond, is tijdens zijn veertigjarige loopbaan in het onderwijs en de gezondheidszorg onder andere werkzaam geweest als verpleegkundige, als docent in het hbo en wo, als uitgever en als beleidsadviseur. Door de jaren heeft hij veel boeken en artikelen geschreven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rob van der Peet
Uitgever
Pearson Benelux B.V.
ISBN
9789043033688
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99