Kleuterdans met de dansdobbelsteen

Prijs € 26,85

Niet beschikbaar

An-Sofie Maes

Paperback | Oktober 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit boek bevat een vernieuwende en kant-en-klare methode om kleuterdans te geven. Centraal staat de dansdobbelsteen, die de kleuters nog meer motiveert om mee te doen omdat ze ermee mogen gooien als ze goed meedansen. De afbeelding die bovenaan de dobbelsteen komt te liggen, wordt gekoppeld aan een lied en een dansje, waarvan de beschrijving in het boek staat. Kleuters houden van afwisseling en ook van de wijze waarop je de les opbouwt. Zo is afwisselen tussen een themagerichte les (Aan de slag met kleuterdans - Acco 2011), een les met een prentenboek (Kleuterdans met prentenboeken - Acco 2013) en een les met de dansdobbelsteen een ideale manier om danssessies voor kleuters gevarieerd te houden. Het boek kan zowel aanvullend bij de andere boeken als los gebruikt worden. De muziek die in het boek staat is zeer toegankelijk en het merendeel is op YouTube terug te vinden. De danssessies zijn opgebouwd rond 30 nieuwe thema's uit de leefwereld van kleuters. Deze sessies zijn zowel geschikt voor het onderwijs, de kinderopvang, het jeugdwerk als voor lessen in dansscholen. Ze sluiten aan bij de Vlaamse ontwikkelingsdoelen muzische en lichamelijke opvoeding en de Nederlandse kerndoelen van creatieve ontwikkeling, dans en het bewegingsonderwijs.AN-SOFIE MAES, kleuteronderwijzeres van opleiding, is docente kleuterdans in het Vlaamse en Nederlandse onderwijs. Naast kleuterdanslessen, geeft ze regelmatig bijscholingen voor leerkrachten, monitoren en kinderbegeleiders.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
An-Sofie Maes
Uitgever
Acco België
ISBN
9789462922976
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2015
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Dit boek bevat een vernieuwende en kant-en-klare methode om kleuterdans te geven. Centraal staat de dansdobbelsteen, die de kleuters nog meer motiveert om mee te doen omdat ze ermee mogen gooien als ze goed meedansen. De afbeelding die bovenaan de dobbelsteen komt te liggen, wordt gekoppeld aan een lied en een dansje, waarvan de beschrijving in het boek staat.

Kleuters houden van afwisseling en ook van de wijze waarop je de les opbouwt. Zo is afwisselen tussen een themagerichte les (Aan de slag met kleuterdans - Acco 2011), een les met een prentenboek (Kleuterdans met prentenboeken - Acco 2013) en een les met de dansdobbelsteen een ideale manier om danssessies voor kleuters gevarieerd te houden. Het boek kan zowel aanvullend bij de andere boeken als los gebruikt worden.

De muziek die in het boek staat is zeer toegankelijk en het merendeel is op YouTube terug te vinden. De danssessies zijn opgebouwd rond 30 nieuwe thema's uit de leefwereld van kleuters. Deze sessies zijn zowel geschikt voor het onderwijs, de kinderopvang, het jeugdwerk als voor lessen in dansscholen. Ze sluiten aan bij de Vlaamse ontwikkelingsdoelen muzische en lichamelijke opvoeding en de Nederlandse kerndoelen van creatieve ontwikkeling, dans en het bewegingsonderwijs.

AN-SOFIE MAES, kleuteronderwijzeres van opleiding, is docente kleuterdans in het Vlaamse en Nederlandse onderwijs. Naast kleuterdanslessen, geeft ze regelmatig bijscholingen voor leerkrachten, monitoren en kinderbegeleiders.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
An-Sofie Maes
Uitgever
Acco België
ISBN
9789462922976
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2015
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99