Kleurmagie

een nieuwe look @ home met kleuren en accenten

Prijs € 29,99

Uitverkocht

Willem Fouquaert

Paperback | Maart 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Heb je zin in een ander interieur of wil je de gevel van je huis in een nieuw jasje stoppen? Mag het origineel zijn, maar weet je niet goed wat en ga je dan veiligheidshalve maar weer op zeker spelen en een standaard- of modekleurtje gebruiken? Het kan, maar het hoeft niet. Met de juiste kleurenpaletten en de combinatie ervan kun je oneindig veel kanten op. Je kunt eenzelfde ruimte rustig maken, trendy, vrolijk en fris, of juist heel warm en cosy? In de stijl van de voorgangers Meubelmagie en Kalkmagie brengt dit boek je op een eenvoudige en begrijpelijke manier de technische basis bij van kleur en haar toepassing. Je leert zonder moeite de praktische kennis die je nodig hebt om zelf met kleuren te gaan spelen: verruimen, verlichten, origineler maken, een warmere sfeer oproepen, bepaalde elementen accentueren, andere zaken dan weer banaliseren en noem maar op. Meer nog dan in de vorige werken van Willem Fouquaert kun je hier wegdromen bij talloze voorbeelden. Alle realisaties worden grondig geïllustreerd, zodat je ook een beter inzicht krijgt in de ware gedaantewisselingen die je met kleuren kunt creëren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Willem Fouquaert
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789020995749
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
159

Beschrijving

Heb je zin in een ander interieur of wil je de gevel van je huis in een nieuw jasje stoppen? Mag het origineel zijn, maar weet je niet goed wat en ga je dan veiligheidshalve maar weer op zeker spelen en een standaard- of modekleurtje gebruiken? Het kan, maar het hoeft niet. Met de juiste kleurenpaletten en de combinatie ervan kun je oneindig veel kanten op. Je kunt eenzelfde ruimte rustig maken, trendy, vrolijk en fris, of juist heel warm en cosy?

In de stijl van de voorgangers Meubelmagie en Kalkmagie brengt dit boek je op een eenvoudige en begrijpelijke manier de technische basis bij van kleur en haar toepassing. Je leert zonder moeite de praktische kennis die je nodig hebt om zelf met kleuren te gaan spelen: verruimen, verlichten, origineler maken, een warmere sfeer oproepen, bepaalde elementen accentueren, andere zaken dan weer banaliseren en noem maar op.

Meer nog dan in de vorige werken van Willem Fouquaert kun je hier wegdromen bij talloze voorbeelden. Alle realisaties worden grondig geïllustreerd, zodat je ook een beter inzicht krijgt in de ware gedaantewisselingen die je met kleuren kunt creëren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Willem Fouquaert
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789020995749
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
159

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99