Kleur je eigen Hollandse meester/Colour your own Dutch master

kleurboek voor volwassenen

Prijs € 10,99

Uitverkocht

Paperback | Juli 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In Kleur je eigen Hollandse meester/Colour Your Own Dutch Master zijn 22 schilderijen opgenomen uit verschillende Europese musea. Zo staan er uiteraard de 'usual suspects' als De Nachtwacht van Rembrandt van Rijn, het Meisje met de parel van Johannes Vermeer en Het vrolijke huisgezin van Jan Steen in. Maar ook de schilderijen die iets minder bekend zijn, zoals het Zelfportret van Anthony van Dyck, De Sint-Elisabethsvloed, waarvan de maker onbekend is, en Het verbranden van de Engelse vloot voor Chatham, 20 juni 1667 van Peter van de Velde.Voor alle schilderijen geldt dat ze 'in het echt' het bekijken meer dan waard zijn en dat een bezoek aan de betreffende musea een must is. Tot die tijd echter biedt dit kleurboek de mogelijkheid zelf kleur te geven aan deze prachtige meesterwerken.De kleurplaten zijn makkelijk uit te nemen en op te hangen. Van alle kleurplaten zijn afbeeldingen van de originele versie in het kleurboek opgenomen. Zo kan er ook natuurgetrouw gekleurd worden. Als we het tegenwoordig hebben over de Hollandse meesters, dan bedoelen we de schilders die met name in de Gouden Eeuw productief waren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Karakter Uitgevers NF-NL
ISBN
9789045209036
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Meerdere talen
Aantal Pagina's
48

Beschrijving

In Kleur je eigen Hollandse meester/Colour Your Own Dutch Master zijn 22 schilderijen opgenomen uit verschillende Europese musea. Zo staan er uiteraard de 'usual suspects' als De Nachtwacht van Rembrandt van Rijn, het Meisje met de parel van Johannes Vermeer en Het vrolijke huisgezin van Jan Steen in. Maar ook de schilderijen die iets minder bekend zijn, zoals het Zelfportret van Anthony van Dyck, De Sint-Elisabethsvloed, waarvan de maker onbekend is, en Het verbranden van de Engelse vloot voor Chatham, 20 juni 1667 van Peter van de Velde.

Voor alle schilderijen geldt dat ze 'in het echt' het bekijken meer dan waard zijn en dat een bezoek aan de betreffende musea een must is. Tot die tijd echter biedt dit kleurboek de mogelijkheid zelf kleur te geven aan deze prachtige meesterwerken.

De kleurplaten zijn makkelijk uit te nemen en op te hangen. Van alle kleurplaten zijn afbeeldingen van de originele versie in het kleurboek opgenomen. Zo kan er ook natuurgetrouw gekleurd worden.

Als we het tegenwoordig hebben over de Hollandse meesters, dan bedoelen we de schilders die met name in de Gouden Eeuw productief waren.


Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Karakter Uitgevers NF-NL
ISBN
9789045209036
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Meerdere talen
Aantal Pagina's
48

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99