Kletskwartet

Prijs € 14,95

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Michal Janssen

Mei 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Mag ik van jou uit de categorie smoesjes... 'Maar van papa mag het wel!' Mag ik van jou van huisdieren... 'De cavia's vragen wanneer de schoonmaker langskomt.' En heb jij van schermpjes… ‘Even dit level afmaken.’ Kletskwartet is een vrolijk kwartetspel over huisdieren, eten, ruzie, smoesjes, afspraken, schermpjes, relaxen, complimentjes en bedtijd. Er is één bijzondere spelregel: Voordat je een kaart ontvangt moet je een vraag beantwoorden of een opdracht uitvoeren. Zoals: Welk huisdier wil je beslist niet hebben? Verzin een deftig scheldwoord. Neem een likje uit de pot chocopasta! Waar ruim jij beter op: thuis of op school/je werk? Wat is de beste manier om een ruzie weer goed te maken? Schrijf een briefje met de tekst 'Help! Wie ruimt mij op?' en leg het ergens neer. Kletskwartet laat kinderen en ouders met elkaar lachen en kletsen over herkenbare gezinsissues. Geschikt voor kinderen van 6 jaar. Je kan dit spel op vier manieren spelen: 1) Je speelt een ouderwets potje kwartet met een nieuwerwetse spelregel: voordat je een kaart ontvangt moet je een vraag beantwoorden of een opdracht uitvoeren. 2) Om te kletsen. Je legt alle kaarten op een blinde stapel, trekt om beurt een kaart en beantwoordt de vraag van ‘om te kletsen’. 3) Om te doen. Je legt alle kaarten op een blinde stapel, trekt om beurt een kaart en voert de opdracht uit van ‘om te doen’. 4) Verzin met elkaar een maf verhaal. Verdeel alle kaarten. Trek om beurt een kaart, lees de rode zin en verzin een verhaaltje. De volgende speler verzint verder en gebruikt de rode zin van een nieuwe kaart. Kletskwartet is geschreven door Michal Janssen, freelance educatief schrijfster van lesmethodes voor het basisonderwijs. De illustraties zijn van Esther van den Berg. Kletskwartet is een spel uit de kletsserie van Gezinnig. Eerder verschenen onder meer Kletsboek, Vakantieklets, Relaxklets, Scheidingklets en Slaapklets. Kletskwartet is een heruitgave van het spel Familieklets.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Michal Janssen
Uitgever
Gezinnig
ISBN
9789083143378
Bindwijze
Publicatiedatum
Mei 2023
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Mag ik van jou uit de categorie smoesjes... 'Maar van papa mag het wel!' Mag ik van jou van huisdieren... 'De cavia's vragen wanneer de schoonmaker langskomt.' En heb jij van schermpjes… ‘Even dit level afmaken.’
Kletskwartet is een vrolijk kwartetspel over huisdieren, eten, ruzie, smoesjes, afspraken, schermpjes, relaxen, complimentjes en bedtijd.
Er is één bijzondere spelregel: Voordat je een kaart ontvangt moet je een vraag beantwoorden of een opdracht uitvoeren. Zoals: Welk huisdier wil je beslist niet hebben? Verzin een deftig scheldwoord. Neem een likje uit de pot chocopasta! Waar ruim jij beter op: thuis of op school/je werk? Wat is de beste manier om een ruzie weer goed te maken? Schrijf een briefje met de tekst 'Help! Wie ruimt mij op?' en leg het ergens neer.
Kletskwartet laat kinderen en ouders met elkaar lachen en kletsen over herkenbare gezinsissues. Geschikt voor kinderen van 6 jaar.
Je kan dit spel op vier manieren spelen: 1) Je speelt een ouderwets potje kwartet met een nieuwerwetse spelregel: voordat je een kaart ontvangt moet je een vraag beantwoorden of een opdracht uitvoeren. 2) Om te kletsen. Je legt alle kaarten op een blinde stapel, trekt om beurt een kaart en beantwoordt de vraag van ‘om te kletsen’. 3) Om te doen. Je legt alle kaarten op een blinde stapel, trekt om beurt een kaart en voert de opdracht uit van ‘om te doen’. 4) Verzin met elkaar een maf verhaal. Verdeel alle kaarten. Trek om beurt een kaart, lees de rode zin en verzin een verhaaltje. De volgende speler verzint verder en gebruikt de rode zin van een nieuwe kaart.
Kletskwartet is geschreven door Michal Janssen, freelance educatief schrijfster van lesmethodes voor het basisonderwijs. De illustraties zijn van Esther van den Berg. Kletskwartet is een spel uit de kletsserie van Gezinnig. Eerder verschenen onder meer Kletsboek, Vakantieklets, Relaxklets, Scheidingklets en Slaapklets.
Kletskwartet is een heruitgave van het spel Familieklets.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Michal Janssen
Uitgever
Gezinnig
ISBN
9789083143378
Bindwijze
Publicatiedatum
Mei 2023
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99