Klem

Katja en Udo in de schulden

Prijs € 11,00

Levertijd: 2-3 werkdagen

Anne-Rose Hermer

Paperback | November 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Roman over een jong stel dat door gebrek aan inzicht in hun financiële situatie en door een samenloop van omstandigheden in de schulden komt. Geschreven op een laag taalniveau en daarmee geschikt voor (jong)volwassenen die financieel zelfredzaam willen of moeten worden. Sluit aan bij het online oefenprogramma 'Tel je geld' van Stichting Expertisecentrum Oefenen.nl. Als Katja de Poolse automonteur Udo ontmoet, is het liefde op het eerste gezicht. Al snel krijgen ze een relatie. Omdat Udo met veel anderen in een klein huis woont, is er nauwelijks gelegenheid om bij elkaar te zijn. Het aanbod van een vriend van Katja om op zijn huis te passen als hij in Suriname is, komt dan ook als geroepen. En dan begint een leuke maar ook lastige periode voor het stel. Ze geven veel te veel geld uit, moeten op stel en sprong hun tijdelijke huis uit en huren dan een veel te dure woning. Vanaf dan gaat er steeds meer mis. Katja wordt ontslagen, Udo kan zijn opleiding niet afmaken. Spanningen over ongeopende rekeningen en brieven van de deurwaarder zetten de relatie onder druk. En Katja blijft maar geld uitgeven. Komen ze hier nog uit?Auteur Anne-Rose HermerISBN 978-90-8696-275-4 Verkoopprijs € 11,-

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Anne-Rose Hermer
Uitgever
Eenvoudig Communiceren B.V.
ISBN
9789086962754
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
80

Beschrijving

Roman over een jong stel dat door gebrek aan inzicht in hun financiële situatie en door een samenloop van omstandigheden in de schulden komt. Geschreven op een laag taalniveau en daarmee geschikt voor (jong)volwassenen die financieel zelfredzaam willen of moeten worden. Sluit aan bij het online oefenprogramma 'Tel je geld' van Stichting Expertisecentrum Oefenen.nl.

Als Katja de Poolse automonteur Udo ontmoet, is het liefde op het eerste gezicht. Al snel krijgen ze een relatie. Omdat Udo met veel anderen in een klein huis woont, is er nauwelijks gelegenheid om bij elkaar te zijn. Het aanbod van een vriend van Katja om op zijn huis te passen als hij in Suriname is, komt dan ook als geroepen. En dan begint een leuke maar ook lastige periode voor het stel. Ze geven veel te veel geld uit, moeten op stel en sprong hun tijdelijke huis uit en huren dan een veel te dure woning. Vanaf dan gaat er steeds meer mis. Katja wordt ontslagen, Udo kan zijn opleiding niet afmaken. Spanningen over ongeopende rekeningen en brieven van de deurwaarder zetten de relatie onder druk. En Katja blijft maar geld uitgeven. Komen ze hier nog uit?
Auteur Anne-Rose Hermer
ISBN 978-90-8696-275-4
Verkoopprijs € 11,-

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Anne-Rose Hermer
Uitgever
Eenvoudig Communiceren B.V.
ISBN
9789086962754
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
80

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99