Kleinkind onbereikbaar

verhalen over verbroken relaties tussen grootouders, ouders en kleinkinderen

Prijs € 15,00

Uitverkocht

Cornelie van Well

Paperback | Oktober 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

“Grootouders, uw kleinkinderen hebben u nodig.” Duidelijker dan dit citaat uit de inleiding van Else-Marie van den Eerenbeemt kan het thema van dit boek niet verwoord worden. De kroon op het leven van veel ouders is de komst van kleinkinderen. Relatieproblemen of slechte communicatie kunnen deze droom wreed verstoren. Vele duizenden grootouders komen elk jaar in de situatie dat zij geen contact meer kunnen hebben met hun kleinkinderen. In dit boek leest u de verhalen van die grootouders, en die van de ouders en de kleinkinderen. Het zijn schrijnende verhalen, niet alleen van de grootouders, maar ook van de kleinkinderen en de ouders. Deskundigen geven hun mening en adviezen.Dit boek is bestemd voor grootouders en hun omgeving, maar zeker ook voor hulpverleners.Dit is het zevende boek van Cornelie van Well (1952). Haar eerdere boeken gaan over uiteenlopende onderwerpen, zoals schizofrenie, mantelzorg, achondroplasten en ex-gedetineerden. In alle boeken staat de mens en zijn beleving van het onderwerp centraal. De verhalen zijn vaak indringend, en worden aangevuld met adviezen uit de praktijk. Vaak is Cornelie van Well zelf betrokken bij het onderwerp waarover zij schrijft, zo ook bij dit boek. Cornelie van Well (humanisticus) heeft naast het schrijven van boeken een praktijk voor levensvragen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Cornelie van Well
Uitgever
Uitgeverij De Graaff
ISBN
9789077024317
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2009
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
148

Beschrijving

“Grootouders, uw kleinkinderen hebben u nodig.” Duidelijker dan dit citaat uit de inleiding van Else-Marie van den Eerenbeemt kan het thema van dit boek niet verwoord worden. De kroon op het leven van veel ouders is de komst van kleinkinderen. Relatieproblemen of slechte communicatie kunnen deze droom wreed verstoren. Vele duizenden grootouders komen elk jaar in de situatie dat zij geen contact meer kunnen hebben met hun kleinkinderen. In dit boek leest u de verhalen van die grootouders, en die van de ouders en de kleinkinderen. Het zijn schrijnende verhalen, niet alleen van de grootouders, maar ook van de kleinkinderen en de ouders. Deskundigen geven hun mening en adviezen.
Dit boek is bestemd voor grootouders en hun omgeving, maar zeker ook voor hulpverleners.
Dit is het zevende boek van Cornelie van Well (1952). Haar eerdere boeken gaan over uiteenlopende onderwerpen, zoals schizofrenie, mantelzorg, achondroplasten en ex-gedetineerden. In alle boeken staat de mens en zijn beleving van het onderwerp centraal. De verhalen zijn vaak indringend, en worden aangevuld met adviezen uit de praktijk. Vaak is Cornelie van Well zelf betrokken bij het onderwerp waarover zij schrijft, zo ook bij dit boek.
Cornelie van Well (humanisticus) heeft naast het schrijven van boeken een praktijk voor levensvragen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Cornelie van Well
Uitgever
Uitgeverij De Graaff
ISBN
9789077024317
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2009
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
148

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99