Kleine ontwikkelingspsychologie 1 Het jonge kind

Het jonge kind

Prijs € 68,95

Niet beschikbaar

R. Kohnstamm

Hardback | Juli 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Door de toegankelijke schrijfstijl en vele actuele voorbeelden verbindt Rita Kohnstamm wetenschappelijke kennis met alledaagse situatie uit het leven van kinderen. Hierdoor zijn de boeken voor zowel professionals, leerlingen als geïnteresseerde (groot)ouders prettig leesbaar. Dit wordt ondersteund met een speelse vormgeving en illustraties van dochter Eva Kohnstamm. Alle delen zijn in 2009 fors herzien. In de afgelopen jaren is veel onderzoek verricht en is de maatschappij bovendien erg veranderd. Onderzoek leverde niet alleen nieuwe resultaten op rond bekende thema’s, er zijn ook nieuwe thema’s opgekomen. Een goed voorbeeld daarvan is het onderzoek naar het functioneren van het puberbrein. In de herziene delen zijn nieuwe ontwikkelingen en onderzoek uitgebreid opgenomen. Deel 1 ‘Het jonge kind’ beschrijft de ontwikkelingen van kinderen vanaf de geboorte tot aan hun zesde jaar. Het boek is opgebouwd uit clusters, die goed aansluiten bij de modulaire aanpak van veel opleidingen. In dit deel zijn nieuwe theorieën, inzichten en hedendaagse voorbeelden verwerkt, waarmee het boek geheel is aangepast aan de actualiteit.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
R. Kohnstamm
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789031361601
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2009
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
427

Beschrijving

Door de toegankelijke schrijfstijl en vele actuele voorbeelden verbindt Rita Kohnstamm wetenschappelijke kennis met alledaagse situatie uit het leven van kinderen. Hierdoor zijn de boeken voor zowel professionals, leerlingen als geïnteresseerde (groot)ouders prettig leesbaar. Dit wordt ondersteund met een speelse vormgeving en illustraties van dochter Eva Kohnstamm.

Alle delen zijn in 2009 fors herzien. In de afgelopen jaren is veel onderzoek verricht en is de maatschappij bovendien erg veranderd. Onderzoek leverde niet alleen nieuwe resultaten op rond bekende thema’s, er zijn ook nieuwe thema’s opgekomen. Een goed voorbeeld daarvan is het onderzoek naar het functioneren van het puberbrein. In de herziene delen zijn nieuwe ontwikkelingen en onderzoek uitgebreid opgenomen.

Deel 1 ‘Het jonge kind’ beschrijft de ontwikkelingen van kinderen vanaf de geboorte tot aan hun zesde jaar. Het boek is opgebouwd uit clusters, die goed aansluiten bij de modulaire aanpak van veel opleidingen. In dit deel zijn nieuwe theorieën, inzichten en hedendaagse voorbeelden verwerkt, waarmee het boek geheel is aangepast aan de actualiteit.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
R. Kohnstamm
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789031361601
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2009
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
427

Actuele bestsellers!

  • 15,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 8,00
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,95
  • 23,95
  • 15,00
  • 22,99