Kleine chirurgische ingrepen

Prijs € 83,95

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

J.N. Keeman, B.C. Vrouenraets

Paperback | Juni 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Kleine chirurgie is een klassiek thema, dat voortdurend in de belangstelling staat. Regelmatig ziet de chirurg zich voor de keuze geplaatst: of een ingreep op poliklinische basis of behandeling in de kliniek. Ook de huisarts heeft vaak te maken met het dilemma: verrichting in de praktijk of doorverwijzing? Ziektekostenverzekeraars spelen bij deze beslissingen een belangrijke rol.Kleine chirurgische ingrepen heeft zijn waarde inmiddels ruimschoots bewezen. in deze druk zijn nieuwe inzichten en technieken verwerkt. Het vak chirurgie heeft de laatste jaren een intensieve ontwikkeling doorgemaakt. Zo is ambulante chirurgie voor kleinere afwijkingen nu eerder gewoon dan uitzonderlijk. En een verdergaande specialisatie maakt dat sommige ingrepen anders dan vroeger niet meer door een algemeen chirurg worden uitgevoerd. Deze uitgave richt zich op poliklinische ingrepen die veelal onder lokale verdoving kunnen plaatsvinden.Dit boek is bedoeld voor huisartsen, nurse practitioners, jonge artsen, arts-assistenten en alle andere medici die met de 'kleine' chirurgie in aanraking komen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
J.N. Keeman, B.C. Vrouenraets
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789036813815
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
234

Beschrijving

Kleine chirurgie is een klassiek thema, dat voortdurend in de belangstelling staat. Regelmatig ziet de chirurg zich voor de keuze geplaatst: of een ingreep op poliklinische basis of behandeling in de kliniek. Ook de huisarts heeft vaak te maken met het dilemma: verrichting in de praktijk of doorverwijzing? Ziektekostenverzekeraars spelen bij deze beslissingen een belangrijke rol.

Kleine chirurgische ingrepen heeft zijn waarde inmiddels ruimschoots bewezen. in deze druk zijn nieuwe inzichten en technieken verwerkt. Het vak chirurgie heeft de laatste jaren een intensieve ontwikkeling doorgemaakt. Zo is ambulante chirurgie voor kleinere afwijkingen nu eerder gewoon dan uitzonderlijk. En een verdergaande specialisatie maakt dat sommige ingrepen anders dan vroeger niet meer door een algemeen chirurg worden uitgevoerd. Deze uitgave richt zich op poliklinische ingrepen die veelal onder lokale verdoving kunnen plaatsvinden.

Dit boek is bedoeld voor huisartsen, nurse practitioners, jonge artsen, arts-assistenten en alle andere medici die met de 'kleine' chirurgie in aanraking komen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
J.N. Keeman, B.C. Vrouenraets
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789036813815
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
234

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99