Kintsugi

De complete Japanse lifestylegids

Prijs € 21,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Candice Kumai

Paperback | September 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In de Japanse cultuur kennen ze het fenomeen kintsugi, de ‘gouden reparatie’. Wanneer er iets breekt dan worden de scheuren gerepareerd en afgewerkt met gouden lijnen. Volgens Japanners wordt iets mooier nadat het kapot is gevallen. Perfect imperfect. Candice Kumai spoort ons in haar boek aan om dit concept ook op onszelf toe te passen. Candice, dochter van een Japanse moeder en Amerikaanse vader, deelt in Kintsugi de eeuwenoude Japanse tradities die je leven vormgeven en waarmee Japanners moeilijke tijden hebben getrotseerd, afgewisseld met gezonde Japanse recepten. Zo vertelt ze over ‘Eiyoshoku’: ‘koester je lichaam’, ‘Ganbatte’: ‘doe altijd je best’ en ‘blijf jezelf ontwikkelen. Het boek bestaat uit vier delen – kracht (jobunisuru), (eiyoshoku), lifestyle (kurashikata) en hart (kokoro) – waarin Candice je leert om innerlijke rust en kracht te vinden en een gezond lichaam en gelukkige geest te krijgen. Girlboss - ‘Wellness-godin.’ ELLE - ‘De golden girl van de wellness-wereld.’ Arianne Huffington - ‘In Kintsugi gebruikt Candice Kumai haar eigen reis om te laten zien hoe Japanse tradities niet alleen ons lichaam kunnen verbeteren, maar ook ons verstand, ons hart en onze geest. Candice Kumai is een inspirerend nieuw rol model, dat laat zien hoe oude wijsheden ons kunnen helpen gedijen in de moderne wereld.’ Sophia Amoruso, oprichter en CEO van Girlboss - ‘Candice heeft een gids geschreven voor een haal bare manier van leven op basis van eeuwenoude tradities en gezond verstand. Tussen alle inspirerende boeken valt Kintsugi echt op.’ Juryrapport The Fuel List - ‘Candice combineert op een krachtige manier wellness-wijsheid en culinaire hoogstandjes. Bovendien heeft ze het vermogen om over deze dingen te communiceren op een wijze, herkenbare en mooie manier die mensen aantrekt en inspireert.’ Candice Kumai (1983) is een chef-kok, voeding- en wellnessexpert en voormalig model. Ze is geboren en opgevoed in Californië door haar Japanse moeder en Amerikaanse vader. Ze schrijft voor onder andere ELLE, Cosmopolitan, Yoga Journal en Wall Street Journal en is regelmatig te zien in The Dr. Oz Show. Candice woont in Brooklyn, New York.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Candice Kumai
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000356454
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
336

Beschrijving

In de Japanse cultuur kennen ze het fenomeen kintsugi, de ‘gouden reparatie’. Wanneer er iets breekt dan worden de scheuren gerepareerd en afgewerkt met gouden lijnen. Volgens Japanners wordt iets mooier nadat het kapot is gevallen. Perfect imperfect. Candice Kumai spoort ons in haar boek aan om dit concept ook op onszelf toe te passen.

Candice, dochter van een Japanse moeder en Amerikaanse vader, deelt in Kintsugi de eeuwenoude Japanse tradities die je leven vormgeven en waarmee Japanners moeilijke tijden hebben getrotseerd, afgewisseld met gezonde Japanse recepten. Zo vertelt ze over ‘Eiyoshoku’: ‘koester je lichaam’, ‘Ganbatte’: ‘doe altijd je best’ en ‘blijf jezelf ontwikkelen.

Het boek bestaat uit vier delen – kracht (jobunisuru), (eiyoshoku), lifestyle (kurashikata) en hart (kokoro) – waarin Candice je leert om innerlijke rust en kracht te vinden en een gezond lichaam en gelukkige geest te krijgen.

Girlboss - ‘Wellness-godin.’

ELLE - ‘De golden girl van de wellness-wereld.’

Arianne Huffington - ‘In Kintsugi gebruikt Candice Kumai haar eigen reis om te laten zien hoe Japanse tradities niet alleen ons lichaam kunnen verbeteren, maar ook ons verstand, ons hart en onze geest. Candice Kumai is een inspirerend nieuw rol model, dat laat zien hoe oude wijsheden ons kunnen helpen gedijen in de moderne wereld.’

Sophia Amoruso, oprichter en CEO van Girlboss - ‘Candice heeft een gids geschreven voor een haal bare manier van leven op basis van eeuwenoude tradities en gezond verstand. Tussen alle inspirerende boeken valt Kintsugi echt op.’

Juryrapport The Fuel List - ‘Candice combineert op een krachtige manier wellness-wijsheid en culinaire hoogstandjes. Bovendien heeft ze het vermogen om over deze dingen te communiceren op een wijze, herkenbare en mooie manier die mensen aantrekt en inspireert.’

Candice Kumai (1983) is een chef-kok, voeding- en wellnessexpert en voormalig model. Ze is geboren en opgevoed in Californië door haar Japanse moeder en Amerikaanse vader. Ze schrijft voor onder andere ELLE, Cosmopolitan, Yoga Journal en Wall Street Journal en is regelmatig te zien in The Dr. Oz Show. Candice woont in Brooklyn, New York.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Candice Kumai
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000356454
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
336

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99