King Alert

vader, leraar en YouTube-ster

Prijs € 12,95

Uitverkocht

Suzanne Peters

Paperback | December 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Paul Goudsmit is niet alleen vader van twee kinderen en leraar op een middelbare school, maar ook een van de oudste YouTubers van Nederland. Hij heeft duizenden fans op zijn YouTube-kanalen TheKing77NL en King Alert. Kinderen én ouders staan bij evenementen uren in de rij voor een handtekening en hij heeft al meerdere verre reizen mogen maken om games te promoten. Dankzij zijn YouTube-kanalen zijn er nieuwe deuren voor Paul geopend. Zo is hij bezig als DJ en hoeft hij maar een paar dagen per week voor de klas te staan. De media benadert hem daarnaast regelmatig voor interviews of samenwerkingen. Hoe is Paul Goudsmit zo succesvol geworden en hoe ziet zijn leven eruit? King Alert - vader, leraar en YouTube-ster is een informatief boek over Paul Goudsmit en zijn leven als bekende YouTuber. We komen te weten hoe hij als kind was, hoe hij een bekende YouTuber werd en wat de voor- en nadelen zijn van het leven als bekende internetpersoonlijkheid. Ook geeft Paul persoonlijke tips om je eigen YouTube-kanaal te starten. King Alert staat qua views in de Top 20 van Nederland en qua naamsbekendheid in de Top 10 en heeft met Instagram bijna 11.000 volgers en met twitter 60.000 volgers. Zijn YouTube-kanalen hebben meer dan 100.000 abonnees. Suzanne Peters (1985) heeft honderden informatieve teksten geschreven voor diverse websites. Ook schreef ze voor uitgeverij Ellessy diverse delen voor de educatieve jeudboekenserie WWW. Ze heeft inmiddels 13 feelgood-romans op haar naam staan .

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Suzanne Peters
Uitgever
Uitgeverij Ellessy
ISBN
9789086603527
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Paul Goudsmit is niet alleen vader van twee kinderen en leraar op een middelbare school, maar ook een van de oudste YouTubers van Nederland. Hij heeft duizenden fans op zijn YouTube-kanalen TheKing77NL en King Alert. Kinderen én ouders staan bij evenementen uren in de rij voor een handtekening en hij heeft al meerdere verre reizen mogen maken om games te promoten. Dankzij zijn YouTube-kanalen zijn er nieuwe deuren voor Paul geopend. Zo is hij bezig als DJ en hoeft hij maar een paar dagen per week voor de klas te staan. De media benadert hem daarnaast regelmatig voor interviews of samenwerkingen.

Hoe is Paul Goudsmit zo succesvol geworden en hoe ziet zijn leven eruit?



King Alert - vader, leraar en YouTube-ster is een informatief boek over Paul Goudsmit en zijn leven als bekende YouTuber. We komen te weten hoe hij als kind was, hoe hij een bekende YouTuber werd en wat de voor- en nadelen zijn van het leven als bekende internetpersoonlijkheid. Ook geeft Paul persoonlijke tips om je eigen YouTube-kanaal te starten. King Alert staat qua views in de Top 20 van Nederland en qua naamsbekendheid in de Top 10 en heeft met Instagram bijna 11.000 volgers en met twitter 60.000 volgers. Zijn YouTube-kanalen hebben meer dan 100.000 abonnees.



Suzanne Peters (1985) heeft honderden informatieve teksten geschreven voor diverse websites. Ook schreef ze voor uitgeverij Ellessy diverse delen voor de educatieve jeudboekenserie WWW. Ze heeft inmiddels 13 feelgood-romans op haar naam staan .




Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Suzanne Peters
Uitgever
Uitgeverij Ellessy
ISBN
9789086603527
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99