Kinesitherapeutisch onderzoek van onderste extremiteiten en lumbale wervelkolom

Prijs € 58,70

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Filip Staes, Dieter Van Assche, Simon Brumagne

Paperback | Maart 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit volledig geüpdatete handboek geeft een overzicht van het basis kinesitherapeutisch onderzoek ter hoogte van de extremiteiten en de wervelkolom. De auteurs besteden aandacht aan de opbouw van de anamnese en het klinisch onderzoek. Voor de anamnese houden ze rekening met de biopsychosociale benadering van de patiënt. Het kinesitherapeutisch onderzoek vertrekt van een onderzoeksopbouw die gebruikt kan worden voor zowel extremiteiten als wervelkolom. De uitwerking van het kinesitherapeutisch onderzoek richt zich voornamelijk op lokaal niveau. Uitgewerkte voorbeelden illustreren het geheel.Dit handboek is een basiswerk primair gericht op studenten van de bacheloropleiding revalidatiewetenschappen en kinesitherapie en fysiotherapie.DE AUTEURSProf. Filip Staes is als gewoon hoogleraar verbonden aan het departement Revalidatiewetenschappen en is verantwoordelijke voor de leerlijn onderste lidmaat wat de musculoskeletale problematiek betreft. Verder werkt hij ook partieel op het Sportmedisch Adviescentrum van het UZ Leuven.Prof. Dieter Van Assche is als deeltijds docent verbonden aan het departement Revalidatiewetenschappen en is als senior kinesitherapeut actief op de dienst Reumatologie van het UZ Leuven.Prof. Simon Brumagne is als hoofddocent verbonden aan het departement Revalidatiewetenschappen en is verantwoordelijke voor de leerlijn wervelkolom en globale leerlijn musculoskeletale revalidatie. Verder werkt hij ook partieel op het CERM van het UZ Leuven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Filip Staes, Dieter Van Assche, Simon Brumagne
Uitgever
Acco
ISBN
9789463443562
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2018
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Dit volledig geüpdatete handboek geeft een overzicht van het basis kinesitherapeutisch onderzoek ter hoogte van de extremiteiten en de wervelkolom. De auteurs besteden aandacht aan de opbouw van de anamnese en het klinisch onderzoek. Voor de anamnese houden ze rekening met de biopsychosociale benadering van de patiënt. Het kinesitherapeutisch onderzoek vertrekt van een onderzoeksopbouw die gebruikt kan worden voor zowel extremiteiten als wervelkolom. De uitwerking van het kinesitherapeutisch onderzoek richt zich voornamelijk op lokaal niveau. Uitgewerkte voorbeelden illustreren het geheel.

Dit handboek is een basiswerk primair gericht op studenten van de bacheloropleiding revalidatiewetenschappen en kinesitherapie en fysiotherapie.

DE AUTEURS
Prof. Filip Staes is als gewoon hoogleraar verbonden aan het departement Revalidatiewetenschappen en is verantwoordelijke voor de leerlijn onderste lidmaat wat de musculoskeletale problematiek betreft. Verder werkt hij ook partieel op het Sportmedisch Adviescentrum van het UZ Leuven.

Prof. Dieter Van Assche is als deeltijds docent verbonden aan het departement Revalidatiewetenschappen en is als senior kinesitherapeut actief op de dienst Reumatologie van het UZ Leuven.

Prof. Simon Brumagne is als hoofddocent verbonden aan het departement Revalidatiewetenschappen en is verantwoordelijke voor de leerlijn wervelkolom en globale leerlijn musculoskeletale revalidatie. Verder werkt hij ook partieel op het CERM van het UZ Leuven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Filip Staes, Dieter Van Assche, Simon Brumagne
Uitgever
Acco
ISBN
9789463443562
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2018
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99