Kindertandheelkunde 1

Prijs € 140,00

Niet beschikbaar

J.S.J. Veerkamp

Paperback | December 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De tandheelkundige behandeling van kinderen heeft een eigen dynamiek. Kinderen groeien en ontwikkelen zich immers snel. Het gebit verandert, maar het patiëntje als geheel ook. In uw praktijk zult u steeds uw manier van communiceren moeten aanpassen aan de leeftijd van het kind. Ook zult u steeds afwegingen moeten maken over welke behandeling op een bepaald moment de juiste is. Wat heeft prioriteit: de gebitsgezondheid, de ontwikkeling van het kind, of de toekomstverwachtingen van het (wissel)gebit? In Kindertandheelkunde - deel I worden de theoretische en de praktische aspecten van de kindertandheelkunde besproken. Aan bod komen psychologische en medische aspecten, diagnostiek, preventie, pijnbestrijding, behandeling van problemen met het melkgebit- en blijvend gebit en ontwikkelingsstoornissen van de harde tandweefsels. In deze herziening wordt bovendien volop aandacht besteed aan recente ontwikkelingen in dit vakgebied. Ook de literatuurverwijzingen zijn bijgewerkt, waardoor het boek helemaal up-to-date is.Deze nieuwe en volledig geactualiseerde versie van Kindertandheelkunde - deel I is vooral bedoeld voor tandartsen, mondhygiënisten en studenten tandheelkunde.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
J.S.J. Veerkamp
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789031369218
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2009
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
406

Beschrijving

De tandheelkundige behandeling van kinderen heeft een eigen dynamiek. Kinderen groeien en ontwikkelen zich immers snel. Het gebit verandert, maar het patiëntje als geheel ook. In uw praktijk zult u steeds uw manier van communiceren moeten aanpassen aan de leeftijd van het kind. Ook zult u steeds afwegingen moeten maken over welke behandeling op een bepaald moment de juiste is. Wat heeft prioriteit: de gebitsgezondheid, de ontwikkeling van het kind, of de toekomstverwachtingen van het (wissel)gebit?

In Kindertandheelkunde - deel I worden de theoretische en de praktische aspecten van de kindertandheelkunde besproken. Aan bod komen psychologische en medische aspecten, diagnostiek, preventie, pijnbestrijding, behandeling van problemen met het melkgebit- en blijvend gebit en ontwikkelingsstoornissen van de harde tandweefsels.
In deze herziening wordt bovendien volop aandacht besteed aan recente ontwikkelingen in dit vakgebied. Ook de literatuurverwijzingen zijn bijgewerkt, waardoor het boek helemaal up-to-date is.

Deze nieuwe en volledig geactualiseerde versie van Kindertandheelkunde - deel I is vooral bedoeld voor tandartsen, mondhygiënisten en studenten tandheelkunde.


Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
J.S.J. Veerkamp
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789031369218
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2009
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
406

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99