Kinderopknapkapper

Prijs € 17,50

Uitverkocht

Mo Hopman

Hardback | Februari 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Kinderopknapkapper is het tweede oudervriendelijke kinderboek met liedteksten van Mo Hopman, rijk geïllustreerd door Emiel Stevenhagen. Na het succes van het in 2011 uitgekomen eerste boek met de titel Drakenwinkel, kon een tweede boek natuurlijk niet uitblijven. Ook in dit boek spat het plezier van de makers er weer vanaf.De eigenzinnige tekeningen van Emiel versterken op volkomen natuurlijke wijze de grappen in de teksten van Mo, alsof de makers elkaars pen en penseel hebben vastgehouden. U mag weten; dat is niet zo.De door Mo gecomponeerde vrolijke muziek wordt door de arrangementen van muzikant / componist Clous van Mechelen ronduit feestelijk. Zijn jarenlange brede ervaring in de muziek en de showbizz, zorgt ervoor dat de melodietjes lang blijven hangen, zoals we dat ook van Drakenwinkel al gewend waren. De cd bevat de door Mo gezongen liedjes, maar ook de instrumentale versie van elk van de liedjes. Dit boek is gericht op kinderen van 6 tot 12 jaar. De ervaring met Drakenwinkel en Kinderopknapkapper in onder meer het onderwijs leert echter, dat ook jongere en oudere kinderen de teksten en de muziek weten te waarderen, om van de volwassenen maar niet te spreken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Mo Hopman
Uitgever
Mo Hopman, Arbeidsdeskundig bureau
ISBN
9789078856351
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
28

Beschrijving

Kinderopknapkapper is het tweede oudervriendelijke kinderboek met liedteksten van Mo Hopman, rijk geïllustreerd door Emiel Stevenhagen. Na het succes van het in 2011 uitgekomen eerste boek met de titel Drakenwinkel, kon een tweede boek natuurlijk niet uitblijven.
Ook in dit boek spat het plezier van de makers er weer vanaf.
De eigenzinnige tekeningen van Emiel versterken op volkomen natuurlijke wijze de grappen in de teksten van Mo, alsof de makers elkaars pen en penseel hebben vastgehouden. U mag weten; dat is niet zo.

De door Mo gecomponeerde vrolijke muziek wordt door de arrangementen van muzikant / componist Clous van Mechelen ronduit feestelijk. Zijn jarenlange brede ervaring in de muziek en de showbizz, zorgt ervoor dat de melodietjes lang blijven hangen, zoals we dat ook van Drakenwinkel al gewend waren.

De cd bevat de door Mo gezongen liedjes, maar ook de instrumentale versie van elk van de liedjes.
Dit boek is gericht op kinderen van 6 tot 12 jaar. De ervaring met Drakenwinkel en Kinderopknapkapper in onder meer het onderwijs leert echter, dat ook jongere en oudere kinderen de teksten en de muziek weten te waarderen, om van de volwassenen maar niet te spreken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Mo Hopman
Uitgever
Mo Hopman, Arbeidsdeskundig bureau
ISBN
9789078856351
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
28

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99