Kinderklaas en Malle Piet

Prijs € 10,54

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Acapulco Jones

Paperback | September 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Kinderklaas komt met de stoomboot uit Madrid en viert zijn verjaardag op de avond van 5 december. We zingen dan Kinderklaasliedjes en hij geeft ons kado's en surprises met verzen.Kinderklaas kan ook Kinderklazien of Kidda Claus of Kidda Claudia zijn. Je herkent hem of haar aan de rode muts, de rode mantel, de staf en het paard. Dat paard kan ook een ezel zijn. Kinderklaas hoeft geen oude man met een witte baard te zijn maar het kan natuurlijk wel.Kinderklaas wordt geholpen door de Malle Pieten. Malle Piet of Pieternel is geschminkt in de kleuren van de regenboog. Vaak zit hij of zij nog onder het roet van een schoorsteen maar veel kinderen hebben tegenwoordig centrale verwarming.In de week voor de verjaardag van Kinderklaas zetten kinderen hun schoen en zingen liedjes in de hoop dat hij of zij daar al wat lekkers in doet. Hij of zij rijdt met het paard over de daken en luistert of er goed gezongen wordt.Sommigen spreken over Sinterklaas en Zwarte Piet. Dat mag maar leidt ook tot culturele verwarring.Dit boek bevat een voorleesverhaal "Kinderklaas en de Geheimzinnige Brief" en 17 bekende Kinderklaasliedjes.De auteur is econometrist en leraar wiskunde te Scheveningen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Acapulco Jones
Uitgever
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789461934086
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
44

Beschrijving

Kinderklaas komt met de stoomboot uit Madrid en viert zijn verjaardag op de avond van 5 december. We zingen dan Kinderklaasliedjes en hij geeft ons kado's en surprises met verzen.

Kinderklaas kan ook Kinderklazien of Kidda Claus of Kidda Claudia zijn. Je herkent hem of haar aan de rode muts, de rode mantel, de staf en het paard. Dat paard kan ook een ezel zijn. Kinderklaas hoeft geen oude man met een witte baard te zijn maar het kan natuurlijk wel.

Kinderklaas wordt geholpen door de Malle Pieten. Malle Piet of Pieternel is geschminkt in de kleuren van de regenboog. Vaak zit hij of zij nog onder het roet van een schoorsteen maar veel kinderen hebben tegenwoordig centrale verwarming.

In de week voor de verjaardag van Kinderklaas zetten kinderen hun schoen en zingen liedjes in de hoop dat hij of zij daar al wat lekkers in doet. Hij of zij rijdt met het paard over de daken en luistert of er goed gezongen wordt.

Sommigen spreken over Sinterklaas en Zwarte Piet. Dat mag maar leidt ook tot culturele verwarring.

Dit boek bevat een voorleesverhaal "Kinderklaas en de Geheimzinnige Brief" en 17 bekende Kinderklaasliedjes.

De auteur is econometrist en leraar wiskunde te Scheveningen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Acapulco Jones
Uitgever
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789461934086
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
44

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99