Kinderen van de nieuwe tijd

van Atlantis tot nu

Prijs € 16,45

Uitverkocht

Robert Gilhuijs

Paperback | December 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Kinderen van de nieuwe tijd, van Atlantis tot nu' is het nieuwe boek van Robert Gilhuijs. Een boek over kinderen van de nieuwe tijd, voor de kinderen van de nieuwe tijd van 0 tot 100+, de ouders van deze kinderen en voor een ieder die zich met kinderen van de nieuwe tijd verbonden voelt. Een boek om inzicht te geven op de vraag wat het is om een kind van de nieuwe tijd te zijn en wat dat voor invloed op hen en hun omgeving heeft. Kin¬deren nog zo verbonden met de wereld waar ze vandaan komen en zo bewust van de opdracht waarmee ze geko¬men zijn. Wat is de rol van ouders en de scholen daarin en wat is de weg die kinderen van de nieuwe tijd te gaan hebben. Kinderen van de nieuwe tijd vragen om verandering, vernieuwing, willen oprechte aandacht en zijn constant bezig aandacht te vragen. Aandacht van hart tot hart. Als wij leren te luisteren naar hetgeen deze kinderen ons te vertellen hebben, zal er een grootse verandering tot stand komen. Zij zijn de sleutel tot vrede, de vrede van het hart. Het zijn zij die u de toekomst geven! Kinderen van de nieuwe tijd, een boek van herkenning en erkenning.Robert Gilhuijs is auteur, docent en geeft lezingen en Engelen readings. Daarnaast heeft hij met zijn partner een praktijk en school voor spiritualiteit en innerlijke bewustwording. In 2010 werd Robert Gilhuijs geroepen door Aartsengel Raphaël om zijn boodschap uit te dragen. Een oproep dat zorgde voor een wending in zijn leven. Inmiddels zijn meerdere boeken van zijn hand verschenen.Voor informatie kunt u terecht bij Robert Gilhuijs, Molenvaart 297, 1761 AG Anna Paulowna, 0223-522149. Ook kunt mailen naar r.gilhuijs@karoszorg.nl, daarnaast vindt u informatie op de website van de uitgever www.karoszorg.nl.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Robert Gilhuijs
Uitgever
Uitgever Karo's Zorg
ISBN
9789082211719
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2015
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
146

Beschrijving

'Kinderen van de nieuwe tijd, van Atlantis tot nu' is het nieuwe boek van Robert Gilhuijs. Een boek over kinderen van de nieuwe tijd, voor de kinderen van de nieuwe tijd van 0 tot 100+, de ouders van deze kinderen en voor een ieder die zich met kinderen van de nieuwe tijd verbonden voelt. Een boek om inzicht te geven op de vraag wat het is om een kind van de nieuwe tijd te zijn en wat dat voor invloed op hen en hun omgeving heeft. Kin¬deren nog zo verbonden met de wereld waar ze vandaan komen en zo bewust van de opdracht waarmee ze geko¬men zijn. Wat is de rol van ouders en de scholen daarin en wat is de weg die kinderen van de nieuwe tijd te gaan hebben.

Kinderen van de nieuwe tijd vragen om verandering, vernieuwing, willen oprechte aandacht en zijn constant bezig aandacht te vragen. Aandacht van hart tot hart. Als wij leren te luisteren naar hetgeen deze kinderen ons te vertellen hebben, zal er een grootse verandering tot stand komen. Zij zijn de sleutel tot vrede, de vrede van het hart. Het zijn zij die u de toekomst geven! Kinderen van de nieuwe tijd, een boek van herkenning en erkenning.

Robert Gilhuijs is auteur, docent en geeft lezingen en Engelen readings. Daarnaast heeft hij met zijn partner een praktijk en school voor spiritualiteit en innerlijke bewustwording. In 2010 werd Robert Gilhuijs geroepen door Aartsengel Raphaël om zijn boodschap uit te dragen. Een oproep dat zorgde voor een wending in zijn leven. Inmiddels zijn meerdere boeken van zijn hand verschenen.

Voor informatie kunt u terecht bij Robert Gilhuijs, Molenvaart 297, 1761 AG Anna Paulowna, 0223-522149. Ook kunt mailen naar r.gilhuijs@karoszorg.nl, daarnaast vindt u informatie op de website van de uitgever www.karoszorg.nl.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Robert Gilhuijs
Uitgever
Uitgever Karo's Zorg
ISBN
9789082211719
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2015
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
146

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99