Superjuffie komt in actie (e-Book)

dyslexie vriendelijk

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Janneke Schotveld

EPUB met digitaal watermerk | September 2013 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Lekker lezen ondanks dyslexie Dit ebook uit de serie PrismaDyslexie bevat het lettertype Dyslexie. De letters van dit lettertype zijn zodanig aangepast dat dyslectici minder moeite hebben ze van elkaar te onderscheiden, waardoor er minder leesfouten gemaakt worden en het lezen gemakkelijker wordt. Maak kennis met de grappigste juf van de hele wereld! Juf Josje lijkt een gewone juf, maar er is iets bijzonders met haar aan de hand. Wanneer er een dier in nood is, verandert ze in Superjuffie! Superjuffie komt in actie! Het is zomervakantie en juf Josje verheugt zich op een paar luie weken. Dan blijkt dat de burgemeester plannen heeft om het Stadspark, waar ook haar huisje staat, te vernieuwen. Hij wil de 200-jarige eik vervangen door `Nieuwe Natuur. De burgemeester is supertrots op dit technologische hoogstandje. Hoewel deze nepnatuur nauwelijks van de echte te onderscheiden is, ontdekt Superjuffie al snel dat deze giftig is. Ze heeft haar handen vol aan het redden van dieren die er per ongeluk van gegeten hebben. Hoe kan ze voorkomen dat de plannen doorgaan? Met vrolijke illustraties van Annet Schaap!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Janneke Schotveld
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789000333998
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2013
Bestandsgrootte
4970299 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
108

Beschrijving

Lekker lezen ondanks dyslexie

Dit ebook uit de serie PrismaDyslexie bevat het lettertype Dyslexie. De letters van dit lettertype zijn zodanig aangepast dat dyslectici minder moeite hebben ze van elkaar te onderscheiden, waardoor er minder leesfouten gemaakt worden en het lezen gemakkelijker wordt.

Maak kennis met de grappigste juf van de hele wereld!

Juf Josje lijkt een gewone juf, maar er is iets bijzonders met haar aan de hand. Wanneer er een dier in nood is, verandert ze in Superjuffie!

Superjuffie komt in actie!

Het is zomervakantie en juf Josje verheugt zich op een paar luie weken. Dan blijkt dat de burgemeester plannen heeft om het Stadspark, waar ook haar huisje staat, te vernieuwen. Hij wil de 200-jarige eik vervangen door `Nieuwe Natuur. De burgemeester is supertrots op dit technologische hoogstandje. Hoewel deze nepnatuur nauwelijks van de echte te onderscheiden is, ontdekt Superjuffie al snel dat deze giftig is. Ze heeft haar handen vol aan het redden van dieren die er per ongeluk van gegeten hebben. Hoe kan ze voorkomen dat de plannen doorgaan?

Met vrolijke illustraties van Annet Schaap!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Janneke Schotveld
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789000333998
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2013
Bestandsgrootte
4970299 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
108

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99