Rollercoaster Loulou en de grote gemene relativiteitstheorie

en de grote gemene relativiteitstheorie

Prijs € 16,95

Uitverkocht

Leen Vandereyken

Hardback | Oktober 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Loulou telt de dagen af voor Thomas weer naar huis komt. Violet oefent met Matteo voor een marathon. Hind heeft via de geekclub een jongen leren kennen en Max acteert in een obscure studentenfilm. Het leven van Loulou drijft als een bootje in een pretpark verder. Tot ze op één en dezelfde dag de vlotte Amerikaan Stuart ontmoet, haar foto op de cover van GOSSIP verschijnt en ze al haar zakgeld aan een nieuw paar pumps spendeert. Loulou komt op een rollercoaster van belangrijke levensvragen terecht. Wordt ze het kind van gescheiden ouders (want tussen hen botert het niet meer sinds haar vader met een ander werd gespot)? Is Thomas nog steeds de ware voor haar? Zal ze ooit nog kussen? Is tarot het nieuwe geloof? Zijn Violet, Hind en Max wel echte vrienden? Is plastische chirurgie er ook voor tieners van wie het recht op anonimiteit is geschonden? En kan ze met een plaksnor de rode loper op? Is het een identiteitscrisis? Of is dit de realiteit van een vijftienjarige op pumps? Loulou staat er helemaal alleen voor, zelfs Paula de Poolse huismanager houdt het even voor bekeken. De enige die haar begrijpt, is Spinner. Hoewel?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Leen Vandereyken
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044814101
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
155

Beschrijving

Loulou telt de dagen af voor Thomas weer naar huis komt. Violet oefent met Matteo voor een marathon. Hind heeft via de geekclub een jongen leren kennen en Max acteert in een obscure studentenfilm. Het leven van Loulou drijft als een bootje in een pretpark verder.

Tot ze op één en dezelfde dag de vlotte Amerikaan Stuart ontmoet, haar foto op de cover van GOSSIP verschijnt en ze al haar zakgeld aan een nieuw paar pumps spendeert. Loulou komt op een rollercoaster van belangrijke levensvragen terecht. Wordt ze het kind van gescheiden ouders (want tussen hen botert het niet meer sinds haar vader met een ander werd gespot)? Is Thomas nog steeds de ware voor haar? Zal ze ooit nog kussen?

Is tarot het nieuwe geloof? Zijn Violet, Hind en Max wel echte vrienden? Is plastische chirurgie er ook voor tieners van wie het recht op anonimiteit is geschonden? En kan ze met een plaksnor de rode loper op? Is het een identiteitscrisis? Of is dit de realiteit van een vijftienjarige op pumps? Loulou staat er helemaal alleen voor, zelfs Paula de Poolse huismanager houdt het even voor bekeken. De enige die haar begrijpt, is Spinner. Hoewel?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Leen Vandereyken
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044814101
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
155

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99