Negen maanden zwanger dagboek

Prijs € 9,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Paperback | November 2010 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Met duidelijke informatie over de ontwikkeling van uw baby Zwanger zijn is iets heel speciaals en is een periode die je wilt koesteren en je blijven herinneren. In dit Negen maanden zwanger dagboek is ruimte gereserveerd om al die speciale gevoelens en gedachten op te schrijven. Bij elke dag kunt u bovendien de juiste datum invullen en kunt u aflezen hoeveel spannende dagen u nog te gaan hebt voor de uitgerekende datum. U kunt eveneens noteren hoeveel u aankomt, of u uw baby voelt bewegen, en hoeveel energie u hebt. Op die manier houdt u aan het einde van uw zwangerschap een heel persoonlijk dagboek over! Behalve de plaats om uw ervaringen te noteren, krijgt u ook een schat aan informatie over de ontwikkeling van uw baby. Dag na dag kunt u lezen wat er bij uw baby en bij uzelf verandert. Verder krijgt u een heleboel praktische tips om u beter te voelen, leuke weetjes over zwangerschap in andere culturen en nuttige raadgevingen voor als de baby geboren is. Ook al kunt u uw baby nu nog niet zien, dankzij dit dagboek weet u elke dag precies wat er gebeurt in het prille leven van uw kindje en bent u op alles voorbereid tijdens uw zwangerschap!

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Centrale Uitgeverij Deltas
ISBN
9789044727845
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

Met duidelijke informatie over de ontwikkeling van uw baby

Zwanger zijn is iets heel speciaals en is een periode die je wilt koesteren en je blijven herinneren.
In dit Negen maanden zwanger dagboek is ruimte gereserveerd om al die speciale gevoelens en gedachten op te schrijven. Bij elke dag kunt u bovendien de juiste datum invullen en kunt u aflezen hoeveel spannende dagen u nog te gaan hebt voor de uitgerekende datum. U kunt eveneens noteren hoeveel u aankomt, of u uw baby voelt bewegen, en hoeveel energie u hebt. Op die manier houdt u aan het einde van uw zwangerschap een heel persoonlijk dagboek over!
Behalve de plaats om uw ervaringen te noteren, krijgt u ook een schat aan informatie over de ontwikkeling van uw baby. Dag na dag kunt u lezen wat er bij uw baby en bij uzelf verandert. Verder krijgt u een heleboel praktische tips om u beter te voelen, leuke weetjes over zwangerschap in andere culturen en nuttige raadgevingen voor als de baby geboren is. Ook al kunt u uw baby nu nog niet zien, dankzij dit dagboek weet u elke dag precies wat er gebeurt in het prille leven van uw kindje en bent u op alles voorbereid tijdens uw zwangerschap!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Centrale Uitgeverij Deltas
ISBN
9789044727845
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99