Kolletje & Dirk - Het grote ridderfeest (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Pieter Feller, Natascha Stenvert

EPUB met digitaal watermerk | November 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Speciaal voor de Kinderboekenweek 2020 (thema: geschiedenis) verschijnt Kolletje & Dirk – Het grote ridderfeest van Pieter Feller en Natascha Stenvert. Dit boek – met uitklapkasteel! – is ideaal voor alle kleuters, thuis en op school. In de stad wordt een groot middeleeuws feest gehouden. Iedereen mag zich verkleden als ridder of jonkvrouw, maar ook als bedelaar, boer of muzikant. Met z’n allen bouwen ze een kasteel in het park. Kolletje wil een ridder zijn. Dirk is een prins. Youssouf wil juist graag een jonkvrouw zijn. Patrick noemt zichzelf de poepprins. Op de grote feestdag mogen alle kinderen om de beurt op de pony van de kinderboerderij rijden. Dirk wil ook. Maar net als hij op de pony zit, begint Doerak te blaffen en slaat de pony op hol. Kunnen Kolletjes toversokken Dirk redden? ‘De verhalen zijn grappig, herkenbaar en zo gezellig. Ík vind ze zelf nog leuk om te lezen!’ Jufanke.nl ‘De boeken over Kolletje & Dirk bieden alles wat je als (groot)ouder en kleuterleerkracht zoekt in een voorleesboek.’ Sanne Ramakers, Kleuteruniversiteit

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Pieter Feller, Natascha Stenvert
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024589906
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2020
Bestandsgrootte
4686863 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Speciaal voor de Kinderboekenweek 2020 (thema: geschiedenis) verschijnt Kolletje & Dirk – Het grote ridderfeest van Pieter Feller en Natascha Stenvert. Dit boek – met uitklapkasteel! – is ideaal voor alle kleuters, thuis en op school.

In de stad wordt een groot middeleeuws feest gehouden. Iedereen mag zich verkleden als ridder of jonkvrouw, maar ook als bedelaar, boer of muzikant. Met z’n allen bouwen ze een kasteel in het park. Kolletje wil een ridder zijn. Dirk is een prins. Youssouf wil juist graag een jonkvrouw zijn. Patrick noemt zichzelf de poepprins. Op de grote feestdag mogen alle kinderen om de beurt op de pony van de kinderboerderij rijden. Dirk wil ook. Maar net als hij op de pony zit, begint Doerak te blaffen en slaat de pony op hol. Kunnen Kolletjes toversokken Dirk redden?

‘De verhalen zijn grappig, herkenbaar en zo gezellig. Ík vind ze zelf nog leuk om te lezen!’

Jufanke.nl

‘De boeken over Kolletje & Dirk bieden alles wat je als (groot)ouder en kleuterleerkracht zoekt in een voorleesboek.’

Sanne Ramakers, Kleuteruniversiteit

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Pieter Feller, Natascha Stenvert
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024589906
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2020
Bestandsgrootte
4686863 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99