Help, een geheim!

Prijs € 14,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Netty van Kaathoven

Paperback | December 2005 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Dit boek is geschreven voor jongeren, afhankelijk van het taalniveau. AVI 6 ... Netty van Kaathoven kent het trucje om grote maatschappelijke problemen terug te brengen tot een lekker leesboek. Ze bespreekt problemen, maar schrijft het op zonder dat het een problemenboek wordt. Het verhaal blijft altijd positief. Haar boeken zijn vaak herkenbaar voor een brede groep lezers en daarmee is ze de meest sociale schrijfster die ik ken.' Gerard van Gemert, auteur van 'Allsports Academie: Valse start', in het Jonge Jury Magazine 2010-2011 Dit boek gaat over adoptie en over de spanningen die dat met zich meebrengt. Eef weet niet beter dan dat Carola gewoon haar moeder is. Totdat ze op een dag een e-mailbericht leest dat op haar moeders computer is binnengekomen. Samen met Afra en Jomo, haar beste vrienden, gaat ze uitzoeken wie dat mailtje heeft verzonden, en wat dat mailtje te betekenen heeft. En dan ontdekt ze wie haar echte moeder is. Netty van Kaathoven begon op haar vijftigste met schrijven. Ze schrijft zowel voor kinderen als voor volwassenen. Haar verhalen en gedichten staan in diverse bundels. Netty van Kaathoven gaf les aan moeilijk lerende jongeren. Dit boek is geschreven voor jongeren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Netty van Kaathoven
Uitgever
Tricht, Uitgeverij Van
ISBN
9789077822081
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2005
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
101

Beschrijving

Dit boek is geschreven voor jongeren, afhankelijk van het taalniveau. AVI 6

... Netty van Kaathoven kent het trucje om grote maatschappelijke problemen terug te brengen tot een lekker leesboek. Ze bespreekt problemen, maar schrijft het op zonder dat het een problemenboek wordt. Het verhaal blijft altijd positief. Haar boeken zijn vaak herkenbaar voor een brede groep lezers en daarmee is ze de meest sociale schrijfster die ik ken.' Gerard van Gemert, auteur van 'Allsports Academie: Valse start', in het Jonge Jury Magazine 2010-2011


Dit boek gaat over adoptie en over de spanningen die dat met zich meebrengt.

Eef weet niet beter dan dat Carola gewoon haar moeder is. Totdat ze op een dag een e-mailbericht leest dat op haar moeders computer is binnengekomen. Samen met Afra en Jomo, haar beste vrienden, gaat ze uitzoeken wie dat mailtje heeft verzonden, en wat dat mailtje te betekenen heeft. En dan ontdekt ze wie haar echte moeder is.

Netty van Kaathoven begon op haar vijftigste met schrijven. Ze schrijft zowel voor kinderen als voor volwassenen. Haar verhalen en gedichten staan in diverse bundels. Netty van Kaathoven gaf les aan moeilijk lerende jongeren.

Dit boek is geschreven voor jongeren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Netty van Kaathoven
Uitgever
Tricht, Uitgeverij Van
ISBN
9789077822081
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2005
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
101

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99