Eigen woning

Prijs € 49,50

Uitverkocht

M.J.J.R. van Mourik, G.G.M. Snoeks, R. Stam

Paperback | Mei 2013 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Door de herziening van de eigenwoningregeling komen tot 1 januari 2044 twee regimes naast elkaar te staan: het nieuwe regime voor nieuwe leningen en het overgangsrecht voor bestaande leningen en bestaande kapitaalverzekeringen eigen woning, spaarrekeningen eigen woning en beleggingsrechten eigen woning. Dit maakt de gewijzigde regelgeving complex. Bovendien is het nieuwe regime voor nieuwe leningen ingewikkeld en technisch te noemen.Dit boek geeft een overzichtelijke weergave van de parlementaire behandeling van de Wet herziening fiscale behandeling eigen woning. De gewijzigde regelgeving wordt praktijkgericht behandeld met veel voorbeelden en casuïstiek. Zowel het nieuwe regime als het overgangsrecht komen uitgebreid aan bod. Hierbij worden kansen, risico's en onduidelijkheden benoemd.Het boek beoogt een handreiking te zijn voor met name belastingadviseurs, inspecteurs, accountants, notarissen, verzekeringstussenpersonen, financiële planners, alsmede medewerkers van banken, hypotheekaanbieders en verzekeringsmaatschappijen. Ook kan het boek dienen als studiemateriaal/cursusmateriaal voor fiscale en financiële studies, opleidingen en cursussen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
M.J.J.R. van Mourik, G.G.M. Snoeks, R. Stam
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.
ISBN
9789013114522
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Door de herziening van de eigenwoningregeling komen tot 1 januari 2044 twee regimes naast elkaar te staan: het nieuwe regime voor nieuwe leningen en het overgangsrecht voor bestaande leningen en bestaande kapitaalverzekeringen eigen woning, spaarrekeningen eigen woning en beleggingsrechten eigen woning. Dit maakt de gewijzigde regelgeving complex. Bovendien is het nieuwe regime voor nieuwe leningen ingewikkeld en technisch te noemen.

Dit boek geeft een overzichtelijke weergave van de parlementaire behandeling van de Wet herziening fiscale behandeling eigen woning. De gewijzigde regelgeving wordt praktijkgericht behandeld met veel voorbeelden en casuïstiek. Zowel het nieuwe regime als het overgangsrecht komen uitgebreid aan bod. Hierbij worden kansen, risico's en onduidelijkheden benoemd.

Het boek beoogt een handreiking te zijn voor met name belastingadviseurs, inspecteurs, accountants, notarissen, verzekeringstussenpersonen, financiële planners, alsmede medewerkers van banken, hypotheekaanbieders en verzekeringsmaatschappijen. Ook kan het boek dienen als studiemateriaal/cursusmateriaal voor fiscale en financiële studies, opleidingen en cursussen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
M.J.J.R. van Mourik, G.G.M. Snoeks, R. Stam
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.
ISBN
9789013114522
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99