De Drakencode

Prijs € 15,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Thea Stilton

Hardback | Juli 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hoi, ik ben Thea! Ja, ik ben de enige echte Thea Stilton, de zus van Geronimo Stilton! Ik ben speciaal verslaggeefster bij De Wakkere Muis, de krant van Muizeneiland. Ik ben gek op reizen en avontuur en ik vind het fantastisch om mensen uit de hele wereld te leren kennen! Op het Topford College, de kostschool waar ik vroeger zelf op zat en waar ik nu les geef, heb ik vijf superspeciale meisjes leren kennen: Violet, Pamela, Colette, Nicky en Paulina. Zij werden direct heel goede vriendinnen van elkaar en vonden mij zo aardig dat ze hun groepje naar mij hebben genoemd: de Thea Sisters. Ik was natuurlijk erg vereerd en heb besloten hun avonturen op te schrijven. De muizenissige avonturen van de ... Thea Sisters! De Drakencode In het eerste deel van Thea's eigen serie wordt ze uitgenodigd om lessen journalistiek te gaan geven aan de beroemde universiteit van Muizeneiland: Topford. Natuurlijk voelt Thea zich bijzonder vereerd en al snel ontdekt ze dat ze vijf bijzondere studenten heeft: Violet, het superbrein, Pamela, de sympathieke enthousiasteling, Colette, de modespecialiste, Nicky, de atlete en Paulina, de computerwizz. Als er opeens een muis wordt vermist op Topford vormen de muizenmeiden een team, de Thea Sisters, om op onderzoek uit te gaan. Ze komen er achter dat zich onder Topford een heel stelsel aan geheimzinnige gangen en tunnels bevindt. Diep onder de grond wachten hun nog meer mysteries en ijzingwekkende verrassingen! Volg de Thea Sisters op weg naar de spannende ontknoping van dit verhaal en lees hun dagboeken (vol met tips en andere zaken waar je altijd al nieuwsgierig naar was) achter in het eerste deel van deze nieuwe, sprankelende reeks!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Thea Stilton
Uitgever
De Wakkere Muis
ISBN
9789085920526
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
173

Beschrijving

Hoi, ik ben Thea!

Ja, ik ben de enige echte Thea Stilton, de zus van Geronimo Stilton! Ik ben speciaal verslaggeefster bij De Wakkere Muis, de krant van Muizeneiland. Ik ben gek op reizen en avontuur en ik vind het fantastisch om mensen uit de hele wereld te leren kennen! Op het Topford College, de kostschool waar ik vroeger zelf op zat en waar ik nu les geef, heb ik vijf superspeciale meisjes leren kennen: Violet, Pamela, Colette, Nicky en Paulina. Zij werden direct heel goede vriendinnen van elkaar en vonden mij zo aardig dat ze hun groepje naar mij hebben genoemd: de Thea Sisters. Ik was natuurlijk erg vereerd en heb besloten hun avonturen op te schrijven. De muizenissige avonturen van de ...
Thea Sisters!

De Drakencode

In het eerste deel van Thea's eigen serie wordt ze uitgenodigd om lessen journalistiek te gaan geven aan de beroemde universiteit van Muizeneiland: Topford. Natuurlijk voelt Thea zich bijzonder vereerd en al snel ontdekt ze dat ze vijf bijzondere studenten heeft: Violet, het superbrein, Pamela, de sympathieke enthousiasteling, Colette, de modespecialiste, Nicky, de atlete en Paulina, de computerwizz.
Als er opeens een muis wordt vermist op Topford vormen de muizenmeiden een team, de Thea Sisters, om op onderzoek uit te gaan. Ze komen er achter dat zich onder Topford een heel stelsel aan geheimzinnige gangen en tunnels bevindt. Diep onder de grond wachten hun nog meer mysteries en ijzingwekkende verrassingen! Volg de Thea Sisters op weg naar de spannende ontknoping van dit verhaal en lees hun dagboeken (vol met tips en andere zaken waar je altijd al nieuwsgierig naar was) achter in het eerste deel van deze nieuwe, sprankelende reeks!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Thea Stilton
Uitgever
De Wakkere Muis
ISBN
9789085920526
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
173

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99