Kind van je ouders

Prijs € 11,50

Tijdelijk niet beschikbaar

Buffy Silverman

Hardback | September 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De serie Skoop biedt leuke informatieve boeken voor kinderen vanaf acht jaar die moeite hebben met lezen. Skoop heeft titels over uiteenlopende onderwerpen. Elk boek behandelt één onderwerp op kernachtige wijze. Overbodige informatie blijft achterwege. Zo worden kinderen ondersteund bij het begrijpen van onderwerpen waar ze op hun leerweg mee in aanraking komen. De boeken in deze serie worden gekenmerkt door een stabiele, maar aantrekkelijke lay-out. Op telkens twee pagina’s wordt één hoofdpunt van het onderwerp behandeld. Elk hoofdstuk is ingedeeld in duidelijke alinea’s en bestaat uit korte zinnen. De tekst is gezet in een prettig leesbaar lettertype en wordt ondersteund door grote foto’s en illustraties. Zo wordt een goede toegang tot het onderwerp gegarandeerd. Moeilijke woorden worden zowel onder aan de pagina als achter in het boek uitgelegd. De verschillende tekstonderdelen onderscheiden zich door hun opmaak. De pagina-indeling wordt zo in één oogopslag duidelijk. Ondanks de uiteenlopende onderwerpen zijn de boeken in de Skoop-serie door de uniforme vormgeving zeer herkenbaar. Op die manier worden kinderen aangemoedigd om meerdere delen uit deze serie te lezen. Vanaf 8 jaar.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Buffy Silverman
Uitgever
Biblion / Delubas
ISBN
9789054839422
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2010
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32

Beschrijving

De serie Skoop biedt leuke informatieve boeken voor kinderen vanaf acht jaar die moeite hebben met lezen. Skoop heeft titels over uiteenlopende onderwerpen. Elk boek behandelt één onderwerp op kernachtige wijze. Overbodige informatie blijft achterwege. Zo worden kinderen ondersteund bij het begrijpen van onderwerpen waar ze op hun leerweg mee in aanraking komen.

De boeken in deze serie worden gekenmerkt door een stabiele, maar aantrekkelijke lay-out. Op telkens twee pagina’s wordt één hoofdpunt van het onderwerp behandeld. Elk hoofdstuk is ingedeeld in duidelijke alinea’s en bestaat uit korte zinnen. De tekst is gezet in een prettig leesbaar lettertype en wordt ondersteund door grote foto’s en illustraties. Zo wordt een goede toegang tot het onderwerp gegarandeerd. Moeilijke woorden worden zowel onder aan de pagina als achter in het boek uitgelegd. De verschillende tekstonderdelen onderscheiden zich door hun opmaak. De pagina-indeling wordt zo in één oogopslag duidelijk.

Ondanks de uiteenlopende onderwerpen zijn de boeken in de Skoop-serie door de uniforme vormgeving zeer herkenbaar. Op die manier worden kinderen aangemoedigd om meerdere delen uit deze serie te lezen. Vanaf 8 jaar.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Buffy Silverman
Uitgever
Biblion / Delubas
ISBN
9789054839422
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2010
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99