Kijk kies doe voor kleuters

Stimulerende activiteiten voor het samenstellen van een beredeneerd onderwijsaanbod

Prijs € 181,00

Niet beschikbaar

Carola Riemens, Liesbeth van Waas, Mies van den Hemel

Paperback | December 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Stimulerende activiteiten voor het samenstellen van een beredeneerd onderwijsaanbod Kijk Kies Doe voor kleuters is een geheel vernieuwde uitgave van KIJK! en doe. Het is een krachtig hulpmiddel voor leraren die een doelgericht, beredeneerd onderwijsaanbod willen samenstellen voor hun groep.Als leraar heeft u hoge verwachtingen van kinderen en stelt u haalbare doelen. U kunt daarbij gebruikmaken van de tussendoelen die bij de leerlijnen van Kijk Kies Doe voor kleuters zijn opgenomen. Met behulp van Kijk Kies Doe richt u zich met uw aanbod op het ontwikkelingsniveau, de onderwijsbehoeften én de talenten van de kinderen in uw groep.Kijk Kies Doe biedt u een ruime keuze aan concrete activiteiten om uw doelen te realiseren en de kinderen een stap verder te brengen in hun ontwikkeling. Kijken naar kinderen is het uitgangspunt: u maakt op basis van wat u waarneemt keuzen voor het onderwijsaanbod. De cyclus Waarnemen, Begrijpen, Plannen en Realiseren van Handelingsgericht werken, vormt hierbij de basis.Kijk Kies Doe daagt u uit om uw leerkrachtvaardigheden te versterken. Met de toepassing van op research gebaseerde strategieën in de lessen, stimuleert u doelbewust het optimaal ontwikkelen en leren van de kinderen!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Carola Riemens, Liesbeth van Waas, Mies van den Hemel
Uitgever
Bazalt Educatieve Uitgaven
ISBN
9789461181688
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

Stimulerende activiteiten voor het samenstellen van een beredeneerd onderwijsaanbod Kijk Kies Doe voor kleuters is een geheel vernieuwde uitgave van KIJK! en doe. Het is een krachtig hulpmiddel voor leraren die een doelgericht, beredeneerd onderwijsaanbod willen samenstellen voor hun groep.
Als leraar heeft u hoge verwachtingen van kinderen en stelt u haalbare doelen. U kunt daarbij gebruikmaken van de tussendoelen die bij de leerlijnen van Kijk Kies Doe voor kleuters zijn opgenomen. Met behulp van Kijk Kies Doe richt u zich met uw aanbod op het ontwikkelingsniveau, de onderwijsbehoeften én de talenten van de kinderen in uw groep.
Kijk Kies Doe biedt u een ruime keuze aan concrete activiteiten om uw doelen te realiseren en de kinderen een stap verder te brengen in hun ontwikkeling. Kijken naar kinderen is het uitgangspunt: u maakt op basis van wat u waarneemt keuzen voor het onderwijsaanbod. De cyclus Waarnemen, Begrijpen, Plannen en Realiseren van Handelingsgericht werken, vormt hierbij de basis.
Kijk Kies Doe daagt u uit om uw leerkrachtvaardigheden te versterken. Met de toepassing van op research gebaseerde strategieën in de lessen, stimuleert u doelbewust het optimaal ontwikkelen en leren van de kinderen!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Carola Riemens, Liesbeth van Waas, Mies van den Hemel
Uitgever
Bazalt Educatieve Uitgaven
ISBN
9789461181688
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99