Kiezen voor winst

een bron van inspiratie voor bedrijven met ambitie methode-cases-tools

Prijs € 25,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Stefan Stremersch

Paperback | September 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een van de weinige boeken in Nederland over marge en rendement. Haal inspiratie en praktische tips uit de originele cases uit binnen- en buitenland.Lage economische groei, levensbedreigende concurrentie, disruptieve veranderingen. Ze plaatsen je voor moeilijke dilemma's. Geef je een korting om een crisis te overleven als je daardoor de positie van jouw merk ondergraaft? Moet je scherper focussen op je doelmarkt of agressiever groeien? Laat je kansen liggen op de korte termijn om je strategie op de lange termijn te volgen?Dit boek laat je kennismaken met organisaties die winnen en legt uit hoe ze dat doen. De vele voorbeelden inspireren en versterken je ambitie om te sturen op meer winst. Het toont hoe je de juiste keuzes maakt en hoe je mensen meekrijgt in de juiste richting.Stefan Stremersch is hoogleraar aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en de IESE Business School (Spanje). De praktische inzichten in dit boek zijn gebaseerd op zijn jarenlange samenwerking met bedrijven zoals Alcatel-Lucent, Boehringer Ingelheim, Caesar, KLM, Merck, en Michelin, en met tientallen start-ups.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Stefan Stremersch
Uitgever
Boom
ISBN
9789024404278
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2016
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

Een van de weinige boeken in Nederland over marge en rendement. Haal inspiratie en praktische tips uit de originele cases uit binnen- en buitenland.

Lage economische groei, levensbedreigende concurrentie, disruptieve veranderingen. Ze plaatsen je voor moeilijke dilemma's. Geef je een korting om een crisis te overleven als je daardoor de positie van jouw merk ondergraaft? Moet je scherper focussen op je doelmarkt of agressiever groeien? Laat je kansen liggen op de korte termijn om je strategie op de lange termijn te volgen?
Dit boek laat je kennismaken met organisaties die winnen en legt uit hoe ze dat doen. De vele voorbeelden inspireren en versterken je ambitie om te sturen op meer winst. Het toont hoe je de juiste keuzes maakt en hoe je mensen meekrijgt in de juiste richting.

Stefan Stremersch is hoogleraar aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en de IESE Business School (Spanje). De praktische inzichten in dit boek zijn gebaseerd op zijn jarenlange samenwerking met bedrijven zoals Alcatel-Lucent, Boehringer Ingelheim, Caesar, KLM, Merck, en Michelin, en met tientallen start-ups.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Stefan Stremersch
Uitgever
Boom
ISBN
9789024404278
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2016
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99