Kies mij ! (e-Book)

Prijs € 7,49
Download direct dit e-Book

Dirk Weber

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Fien heeft na de dood van haar ouders een tijdje bij haar strenge grootmoeder gewoond maar nu zit ze bij JIN (Jongedames In Nood). Ze vindt het er helemaal niet leuk en hoopt dat er op een dag iemand zal komen die haar in huis wil nemen. Maar de mensen kiezen altijd een leuker en vlotter meisje uit. Troost haalt ze uit haar tekentalent. Al haar verdriet en twijfels zet ze om in prachtige tekeningen. Bij haar vormen die een soort getekend dagboek. Op een dag sluit ze vriendschap met Wuf, een vrouw die altijd de gekste plannen heeft en leuke dingen met Fien doet: eten in een restaurant en je niets aantrekken van de chique gasten, muziek maken in een club, ook als je het niet kunt. Wuf wil zelfs een tentoonstelling maken van de tekeningen die Fien heeft gemaakt, met de titel: 'Mijn leven in 27 tekeningen'. Fien krijgt het gevoel dat ze de moeite waard is en ze bloeit op. Als Wuf laat weten dat ze haar uit het tehuis wil halen lijkt het alsof Fien eindelijk gelukkig zal worden. Maar de inspectrice van de kinderbescherming is tegen het plan. Fien wordt bang. Kan ze wel echt op Wuf rekenen?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Dirk Weber
Uitgever
Querido
ISBN
9789045108810
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
1509402 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
155

Beschrijving

Fien heeft na de dood van haar ouders een tijdje bij haar strenge grootmoeder gewoond maar nu zit ze bij JIN (Jongedames In Nood). Ze vindt het er helemaal niet leuk en hoopt dat er op een dag iemand zal komen die haar in huis wil nemen. Maar de mensen kiezen altijd een leuker en vlotter meisje uit. Troost haalt ze uit haar tekentalent. Al haar verdriet en twijfels zet ze om in prachtige tekeningen. Bij haar vormen die een soort getekend dagboek.
Op een dag sluit ze vriendschap met Wuf, een vrouw die altijd de gekste plannen heeft en leuke dingen met Fien doet: eten in een restaurant en je niets aantrekken van de chique gasten, muziek maken in een club, ook als je het niet kunt. Wuf wil zelfs een tentoonstelling maken van de tekeningen die Fien heeft gemaakt, met de titel: 'Mijn leven in 27 tekeningen'.
Fien krijgt het gevoel dat ze de moeite waard is en ze bloeit op. Als Wuf laat weten dat ze haar uit het tehuis wil halen lijkt het alsof Fien eindelijk gelukkig zal worden. Maar de inspectrice van de kinderbescherming is tegen het plan. Fien wordt bang. Kan ze wel echt op Wuf rekenen?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Dirk Weber
Uitgever
Querido
ISBN
9789045108810
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
1509402 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
155

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99