Kidskompas Amsterdam

de ideale reisgids voor het hele gezin

Prijs € 12,95

Uitverkocht

Janneke van Amsterdam, Dagmar Jeurissen

Paperback | November 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Kidskompas Amsterdam is de ideale reisgids voor iedereen die met kinderen Amsterdam wil ontdekken. Kinderen lezen hierin zelf wat de leukste Amsterdamse musea, bezienswaardigheden, winkels, restaurantjes en parken zijn. Daarnaast leren ze dankzij talloze weetjes en achtergrondverhalen ook meteen meer over de stad. Ouders vinden in de gids veel praktische informatie en tips. Zaken alsvervoer en verblijf worden daarmee een stuk makkelijker gemaakt.. Kortom, Kidskompas Amsterdam is een reisgids waar de hele familie mee op pad kan!Kidskompas Amsterdam geeft antwoord op vragen als-Welke (kinder)musea mogen jullie je niet missen?-Waar worden de leukste kinderactiviteiten georganiseerd?-Hoe verkennen jullie de stad met een (bak)fiets, boot, skeelers of tram?-Waar vinden jullie het oudste huis van Amsterdam?-Wat is een saffie en hoe eet je haring op z'n Amsterdams?De auteursDagmar Jeurissen en Janneke van Amsterdam zijn de bedenkers, makers en uitgevers van de reeks Kidskompas - reisgidsen voor kinderen én hun ouders. Na Parijs, Londen en Barcelona vonden ze het de hoogste tijd voor een bestemming in eigen land. De keuze voor Amsterdam was snel gemaakt: beiden woonden jarenlang in het Amsterdamse en ze bezoeken de stad nog steeds regelmatig met hun kinderen. Volgens Dagmar en Janneke ontbrak er nog een goede gids voor gezinnen die Amsterdam een of meerdere dagen komen bezoeken. Die is er nu dus met Kidskompas Amsterdam.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Janneke van Amsterdam, Dagmar Jeurissen
Uitgever
Cheeky Monkeys
ISBN
9789081985215
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
164

Beschrijving

Kidskompas Amsterdam is de ideale reisgids voor iedereen die met kinderen Amsterdam wil ontdekken. Kinderen lezen hierin zelf wat de leukste Amsterdamse musea, bezienswaardigheden, winkels, restaurantjes en parken zijn. Daarnaast leren ze dankzij talloze weetjes en achtergrondverhalen ook meteen meer over de stad. Ouders vinden in de gids veel praktische informatie en tips. Zaken als
vervoer en verblijf worden daarmee een stuk makkelijker gemaakt.. Kortom, Kidskompas Amsterdam is een reisgids waar de hele familie mee op pad kan!

Kidskompas Amsterdam geeft antwoord op vragen als
-Welke (kinder)musea mogen jullie je niet missen?
-Waar worden de leukste kinderactiviteiten georganiseerd?
-Hoe verkennen jullie de stad met een (bak)fiets, boot, skeelers of tram?
-Waar vinden jullie het oudste huis van Amsterdam?
-Wat is een saffie en hoe eet je haring op z'n Amsterdams?

De auteurs
Dagmar Jeurissen en Janneke van Amsterdam zijn de bedenkers, makers en uitgevers van de reeks Kidskompas - reisgidsen voor kinderen én hun ouders. Na Parijs, Londen en Barcelona vonden ze het de hoogste tijd voor een bestemming in eigen land. De keuze voor Amsterdam was snel gemaakt: beiden woonden jarenlang in het Amsterdamse en ze bezoeken de stad nog steeds regelmatig met hun kinderen. Volgens Dagmar en Janneke ontbrak er nog een goede gids voor gezinnen die Amsterdam een of meerdere dagen komen bezoeken. Die is er nu dus met Kidskompas Amsterdam.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Janneke van Amsterdam, Dagmar Jeurissen
Uitgever
Cheeky Monkeys
ISBN
9789081985215
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
164

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99