Kids & Co

van kinderwens naar co-ouderschap in een niet-traditioneel gezin

Prijs € 18,50

Uitverkocht

Joriene de Vos

Paperback | Februari 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Als je je kinderwens wilt vervullen met iemand die niet je liefdespartner is kom je voor veel vragen te staan. Met wat voor persoon wil jij het co-ouderschap aangaan? Homo of hetero? Single of met partner? Waar gaat jullie kind wonen? Wie betrekken jullie verder bij de opvoeding?Dit praktische boek doorloopt alle fases vanaf de kinderwens tot het concreet invulling geven aan jullie ouderschap. Het belang van het kind staat voorop: wat heeft het nodig om zich veilig te voelen?, want voor een gezonde ontwikkeling is een veilige en stevige basis voor elk kind essentieel.- Hoe je je kind een stevige basis kunt geven in een co-ouderschapssituatie.- Met praktische handvatten om het co-ouderschap vorm te geven.Joriene de Vos zet zich vanuit haar eigen ervaring en haar werk als psycholoog in om ouders bekender te maken met wat een kind nodig heeft voor een optimale ontwikkeling. Een veilige hechting vormt de beste bescherming tegen de ontwikkeling van emotionele en gedragsproblemen. In heldere taal geeft zij dieper inzicht in wat ouderschap inhoudt, met minder emotionele ballast en een gelukkiger leven als doel.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Joriene de Vos
Uitgever
Uitgeverij Mens!
ISBN
9789463160421
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Als je je kinderwens wilt vervullen met iemand die niet je liefdespartner is kom je voor veel vragen te staan. Met wat voor persoon wil jij het co-ouderschap aangaan? Homo of hetero? Single of met partner? Waar gaat jullie kind wonen? Wie betrekken jullie verder bij de opvoeding?

Dit praktische boek doorloopt alle fases vanaf de kinderwens tot het concreet invulling geven aan jullie ouderschap. Het belang van het kind staat voorop: wat heeft het nodig om zich veilig te voelen?, want voor een gezonde ontwikkeling is een veilige en stevige basis voor elk kind essentieel.

- Hoe je je kind een stevige basis kunt geven in een co-ouderschapssituatie.
- Met praktische handvatten om het co-ouderschap vorm te geven.


Joriene de Vos zet zich vanuit haar eigen ervaring en haar werk als psycholoog in om ouders bekender te maken met wat een kind nodig heeft voor een optimale ontwikkeling. Een veilige hechting vormt de beste bescherming tegen de ontwikkeling van emotionele en gedragsproblemen. In heldere taal geeft zij dieper inzicht in wat ouderschap inhoudt, met minder emotionele ballast en een gelukkiger leven als doel.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Joriene de Vos
Uitgever
Uitgeverij Mens!
ISBN
9789463160421
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99