Kickstart Wordpress

Prijs € 24,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Robbert Ravensbergen

Paperback | Januari 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Toen de eerste editie van Kickstart WordPress in 2010 verscheen, konden we niet vermoeden dat WordPress binnen enkele jaren zó populair zou worden. Inmiddels draait meer dan een kwart van alle websites wereldwijd op WordPress! En dat is niet zonder reden. Met behulp van WordPress bouw je op eenvoudige wijze zelf een goede website. Ook wanneer je over weinig technische kennis beschikt kun je met WordPress toch snel uit de voeten.De kracht van WordPress zit hem echter niet alleen in de eenvoud. Het systeem is door middel van plugins eenvoudig uitbreidbaar met extra functies. Van blog tot bedrijfswebsite of complete webshop; met WordPress kan het allemaal.Kickstart WordPress is gericht op de beginner. Binnen korte tijd leer je het systeem goed kennen en je hebt dan ook al snel je eigen website draaiende. Van daaruit ga je het uiterlijk van je website aanpassen en leer je hoe je je website vult met tekst en afbeeldingen. Vervolgens breid je het systeem uit met populaire en belangrijke plugins voor extra funtionaliteit.Kickstart WordPress was niet alleen het eerste Nederlandstalige boek over WordPress, het is ook de meest verkochte titel. Deze volledig vernieuwde vijfde editie is weer helemaal actueel en bevat naast nieuwe WordPress functies natuurlijk ook veel tips en trucs.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Robbert Ravensbergen
Uitgever
Joomblocks.com
ISBN
9789492475961
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Toen de eerste editie van Kickstart WordPress in 2010 verscheen, konden we niet vermoeden dat WordPress binnen enkele jaren zó populair zou worden. Inmiddels draait meer dan een kwart van alle websites wereldwijd op WordPress! En dat is niet zonder reden. Met behulp van WordPress bouw je op eenvoudige wijze zelf een goede website. Ook wanneer je over weinig technische kennis beschikt kun je met WordPress toch snel uit de voeten.

De kracht van WordPress zit hem echter niet alleen in de eenvoud. Het systeem is door middel van plugins eenvoudig uitbreidbaar met extra functies. Van blog tot bedrijfswebsite of complete webshop; met WordPress kan het allemaal.

Kickstart WordPress is gericht op de beginner. Binnen korte tijd leer je het systeem goed kennen en je hebt dan ook al snel je eigen website draaiende. Van daaruit ga je het uiterlijk van je website aanpassen en leer je hoe je je website vult met tekst en afbeeldingen. Vervolgens breid je het systeem uit met populaire en belangrijke plugins voor extra funtionaliteit.

Kickstart WordPress was niet alleen het eerste Nederlandstalige boek over WordPress, het is ook de meest verkochte titel. Deze volledig vernieuwde vijfde editie is weer helemaal actueel en bevat naast nieuwe WordPress functies natuurlijk ook veel tips en trucs.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Robbert Ravensbergen
Uitgever
Joomblocks.com
ISBN
9789492475961
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99