Kebrabassa

Prijs € 20,95

Uitverkocht

Patrick Vandermeulen

Paperback | Juli 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het verhaal speelt zich af in Nhacalire, een vroegere kolonie van Portugal. Nhacalire wordt in 1990 nog steeds geteisterd door een bloedige burgeroorlog. Peter heeft als Belgisch ontwikkelingswerker de opdracht interne vluchtelingen te vestigen in De Vallei. Hij kan zich maar moeilijk verzoenen met de visie van zijn buitenlandse opdrachtgevers.Peter kan nog minder vrede nemen met de manier waarop hij zijn leven leidt. In de zoektocht naar zichzelf en naar een zinnig bestaan, laat hij zich op sleeptouw nemen door de lokale machthebbers. Op deze manier komt hij in aanraking met oneerlijke praktijken die op het eerste zicht banaal lijken en eigen aan plaats en tijd, maar uiteindelijk orde in de chaos brengen en gewenste resultaten opleveren.Zijn relatie met vrouwen is problematisch. De manier waarop hij denkt te moeten omgaan met vrouwen en de manier waarop het uiteindelijk gebeurt is een strijd tussen het behoud van normen en normvervaging.Patrick Vandermeulen (Tienen, België, 1958) studeerde aan de Vrije Universiteit Brussel Pers en Communicatiewetenschappen.Hij startte zijn loopbaan als persmedewerker bij meerdere openbare instanties maar besloot na verloop van tijd op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen in Oost-Afrika. Zijn avontuur begon in Tanzania en eindigde zeven jaar later in Mozambique. Na kortstondige verblijven in Oostenrijk en Nederland vestigde hij zich opnieuw in België. Hij woont nu samen met zijn vrouw Fenia en hun twee zonen in Sint-Truiden

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Patrick Vandermeulen
Uitgever
Kirjaboek
ISBN
9789460082702
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2016
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
357

Beschrijving

Het verhaal speelt zich af in Nhacalire, een vroegere kolonie van Portugal. Nhacalire wordt in 1990 nog steeds geteisterd door een bloedige burgeroorlog. Peter heeft als Belgisch ontwikkelingswerker de opdracht interne vluchtelingen te vestigen in De Vallei. Hij kan zich maar moeilijk verzoenen met de visie van zijn buitenlandse opdrachtgevers.
Peter kan nog minder vrede nemen met de manier waarop hij zijn leven leidt. In de zoektocht naar zichzelf en naar een zinnig bestaan, laat hij zich op sleeptouw nemen door de lokale machthebbers. Op deze manier komt hij in aanraking met oneerlijke praktijken die op het eerste zicht banaal lijken en eigen aan plaats en tijd, maar uiteindelijk orde in de chaos brengen en gewenste resultaten opleveren.
Zijn relatie met vrouwen is problematisch. De manier waarop hij denkt te moeten omgaan met vrouwen en de manier waarop het uiteindelijk gebeurt is een strijd tussen het behoud van normen en normvervaging.

Patrick Vandermeulen (Tienen, België, 1958) studeerde aan de Vrije Universiteit Brussel Pers en Communicatiewetenschappen.
Hij startte zijn loopbaan als persmedewerker bij meerdere openbare instanties maar besloot na verloop van tijd op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen in Oost-Afrika. Zijn avontuur begon in Tanzania en eindigde zeven jaar later in Mozambique. Na kortstondige verblijven in Oostenrijk en Nederland vestigde hij zich opnieuw in België. Hij woont nu samen met zijn vrouw Fenia en hun twee zonen in Sint-Truiden

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Patrick Vandermeulen
Uitgever
Kirjaboek
ISBN
9789460082702
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2016
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
357

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99