Karmische liefde

astrologische relaties uit het verleden

Prijs € 17,95

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

P. Crimaldi

Paperback | Mei 2004 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Sommige relaties lijken een karmische inslag te hebben. Het is net of twee geliefden elkaar al kennen op het ogenblik waarop ze elkaar voor het eerst ontmoeten. Hoe kan de astrologie helpen bij het duiden en analyseren van zon karmische relatie? Crimaldi, een snel rijzende ster aan het astrologische firmament in Italië, geeft een heldere toelichting op de belangrijkste kenmerken van zon relatie. Hij gaat in op de astrologische achter-gronden voor het ontdekken en duiden van een karmische relatie. Het Huwelijkspunt en de Vertex spelen daar een belangrijke rol in, evenals de Maansknopen, Saturnus en Cheiron. Karmische relaties kennen hun eigen opgaven en problemen, die Crimaldi mede aan de hand van aangrijpende liefdesgeschiedenissen toelicht. Hij gebruikt daarbij zowel de gewone horoscoop-vergelijking als de samengestelde horoscoop (de compositiehoroscoop) van de geliefden, alswel de horoscoop van de eerste ontmoeting, die hij duidt vanuit karmisch oogpunt. Hij laat zien hoe pijn en lijden, maar ook vreugde en groei in relaties vanuit een karmisch oogpunt kunnen worden geanalyseerd, en geeft zowel psychologische als astrologische instrumenten om dat wat er speelt te begrijpen en een plek te geven. Over dit onderwerp is nog vrijwel geen boek verkrijgbaar; belangrijk voor elke astrologiebeoefenaar die serieus karma en astrologie met elkaar wil verbinden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
P. Crimaldi
Uitgever
Symbolon
ISBN
9789074899314
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2004
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Beschrijving

Sommige relaties lijken een karmische inslag te hebben. Het is net of twee geliefden elkaar al kennen op het ogenblik waarop ze elkaar voor het eerst ontmoeten. Hoe kan de astrologie helpen bij het duiden en analyseren van zon karmische relatie? Crimaldi, een snel rijzende ster aan het astrologische firmament in Italië, geeft een heldere toelichting op de belangrijkste kenmerken van zon relatie. Hij gaat in op de astrologische achter-gronden voor het ontdekken en duiden van een karmische relatie. Het Huwelijkspunt en de Vertex spelen daar een belangrijke rol in, evenals de Maansknopen, Saturnus en Cheiron.
Karmische relaties kennen hun eigen opgaven en problemen, die Crimaldi mede aan de hand van aangrijpende liefdesgeschiedenissen toelicht. Hij gebruikt daarbij zowel de gewone horoscoop-vergelijking als de samengestelde horoscoop (de compositiehoroscoop) van de geliefden, alswel de horoscoop van de eerste ontmoeting, die hij duidt vanuit karmisch oogpunt.
Hij laat zien hoe pijn en lijden, maar ook vreugde en groei in relaties vanuit een karmisch oogpunt kunnen worden geanalyseerd, en geeft zowel psychologische als astrologische instrumenten om dat wat er speelt te begrijpen en een plek te geven.
Over dit onderwerp is nog vrijwel geen boek verkrijgbaar; belangrijk voor elke astrologiebeoefenaar die serieus karma en astrologie met elkaar wil verbinden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
P. Crimaldi
Uitgever
Symbolon
ISBN
9789074899314
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2004
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99