Karakter

Het fundament voor een goed leven

Prijs € 10,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Hilary Wilce

Paperback | Januari 2018 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hoe help je een kind op te groeien? Om krachtig, gelukkig, liefdevol en succesvol te zijn? Kun je als opvoeder bijdragen aan een gezonde emotionele ontwikkeling van je kind?In dit boek over karaktervorming geeft Hilary Wilce je antwoorden op deze vragen. Ze is onderwijsjournaliste, moeder van drie kinderen en ze onderzocht de factoren die bepalen of iemand een gelukkig en tevreden leven krijgt. Ze ontdekte dat de innerlijke kracht van het karakter van het grootste belang is. Een sterk en evenwichtig karakter ondersteunt het zelfvertrouwen bij het leren, bevordert het ontwikkelen en onderhouden van goede relaties, helpt bij het verwerken van teleurstellingen, stimuleert een positief en waarachtig zelfbeeld en verbondenheid met anderen en de wereld. Voor opvoeders van baby's tot en met tieners, staan in dit boek veel tips om kinderen te helpen bij de herkenning en ontwikkeling van zes fundamentele eigenschappen van het karakter: liefde, veerkracht, eerlijkheid, zelfdiscipline, vriendelijkheid en moed. Samen vormen ze een sterke ruggengraat van waaruit andere eigenschappen kunnen groeien.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hilary Wilce
Uitgever
ACT on Virtues
ISBN
9789492094148
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2018
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
142

Beschrijving

Hoe help je een kind op te groeien? Om krachtig, gelukkig, liefdevol en succesvol te zijn? Kun je als opvoeder bijdragen aan een gezonde emotionele ontwikkeling van je kind?

In dit boek over karaktervorming geeft Hilary Wilce je antwoorden op deze vragen. Ze is onderwijsjournaliste, moeder van drie kinderen en ze onderzocht de factoren die bepalen of iemand een gelukkig en tevreden leven krijgt. Ze ontdekte dat de innerlijke kracht van het karakter van het grootste belang is. Een sterk en evenwichtig karakter ondersteunt het zelfvertrouwen bij het leren, bevordert het ontwikkelen en onderhouden van goede relaties, helpt bij het verwerken van teleurstellingen, stimuleert een positief en waarachtig zelfbeeld en verbondenheid met anderen en de wereld.

Voor opvoeders van baby's tot en met tieners, staan in dit boek veel tips om kinderen te helpen bij de herkenning en ontwikkeling van zes fundamentele eigenschappen van het karakter: liefde, veerkracht, eerlijkheid, zelfdiscipline, vriendelijkheid en moed. Samen vormen ze een sterke ruggengraat van waaruit andere eigenschappen kunnen groeien.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hilary Wilce
Uitgever
ACT on Virtues
ISBN
9789492094148
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2018
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
142

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99