Juf klapt uit de school

een boekje open over onderwijs!

Prijs € 20,50

Uitverkocht

Jellie de Roos

Paperback | Mei 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ben jij ook zo klaar met het huidige basisonderwijs? Vind je dat het ánders moet? Ben je van mening dat het onderwijs al lang niet meer 'passend' is voor onze kinderen in de 21e eeuw? Weet dan dit: je bent ábsoluut niet de enige!Veel leerlingen, leerkrachten, schoolleiders en besturen merken het dagelijks op de werkvloer. De gedeelde mening is: zo kán het niet langer. De focus op het verstandelijke weten en meten is te groot, de afreken- en toetscultuur heeft haar langste tijd gehad. Tegelijkertijd zijn er maar weinig praktische voorbeelden die laten zien hoe het -op eenvoudige wijze- dan wél anders kan.Dit boek is dé sleutel om het onderwijs weer 'kloppend' te maken. Aan alle partijen -van leerlingen tot het hoofd van de Onderwijsinspectie- zijn kritische vragen gesteld. Daardoor komen de echte verhalen tot leven. Ook zaken die het daglicht misschien niet kunnen verdragen.Wetenschappelijke bewijzen, oude theorieën en de nieuwste psychologische kennis over scholing wisselen elkaar in dit boek in een rap tempo af. Door de theoretische achtergrond, de duidelijke ervaringsgerichte voorbeelden en de praktische handvatten zul je zelf gaandeweg ontdekken dat het écht anders en duurzaam beter kan. Voor ieder kind en elke leerkracht met elk talent!Samen maken we het verschil in het onderwijs van morgen!'The must-read voor het onderwijs. Jellie de Roos schrijft met lef, kennis, ervaring en bezieling. Een inspirerend en uitdagend boek dat helder uitlegt hoe het Anders kan. Onderwijs dat bruist van energie.'Auteur en redacteur Christine Pannebakker

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jellie de Roos
Uitgever
Paris Books
ISBN
9789492179302
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
158

Beschrijving

Ben jij ook zo klaar met het huidige basisonderwijs? Vind je dat het ánders moet? Ben je van mening dat het onderwijs al lang niet meer 'passend' is voor onze kinderen in de 21e eeuw? Weet dan dit: je bent ábsoluut niet de enige!
Veel leerlingen, leerkrachten, schoolleiders en besturen merken het dagelijks op de werkvloer. De gedeelde mening is: zo kán het niet langer. De focus op het verstandelijke weten en meten is te groot, de afreken- en toetscultuur heeft haar langste tijd gehad. Tegelijkertijd zijn er maar weinig praktische voorbeelden die laten zien hoe het -op eenvoudige wijze- dan wél anders kan.
Dit boek is dé sleutel om het onderwijs weer 'kloppend' te maken. Aan alle partijen -van leerlingen tot het hoofd van de Onderwijsinspectie- zijn kritische vragen gesteld. Daardoor komen de echte verhalen tot leven. Ook zaken die het daglicht misschien niet kunnen verdragen.
Wetenschappelijke bewijzen, oude theorieën en de nieuwste psychologische kennis over scholing wisselen elkaar in dit boek in een rap tempo af. Door de theoretische achtergrond, de duidelijke ervaringsgerichte voorbeelden en de praktische handvatten zul je zelf gaandeweg ontdekken dat het écht anders en duurzaam beter kan. Voor ieder kind en elke leerkracht met elk talent!
Samen maken we het verschil in het onderwijs van morgen!


'The must-read voor het onderwijs. Jellie de Roos schrijft met lef, kennis, ervaring en bezieling. Een inspirerend en uitdagend boek dat helder uitlegt hoe het Anders kan. Onderwijs dat bruist van energie.'

Auteur en redacteur Christine Pannebakker

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jellie de Roos
Uitgever
Paris Books
ISBN
9789492179302
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
158

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99