Johan Cruijff

de autobiografie

Prijs € 22,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Johan Cruijff

Paperback | Oktober 2016 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 4 beoordelingen
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Johan Cruijff - Mijn verhaal wordt hét internationale sportboek van het jaar. Voetbalkunstenaar Johan Cruijff was een icoon. Van Ajax, van Nederland, van het voetbal, van de sport - van wat eigenlijk niet? Hij wordt door menigeen beschouwd als de beste speler aller tijden. Zijn speelstijl en voetbalfilosofie hebben vele trainers en spelers blijvend beïnvloed. Hij sprak ook sterk tot de verbeelding. Als held, als voorbeeld en als leermeester. Zowel voor- als tegenstanders luisterden geboeid als hij het woord nam. Wie haalt niet af en toe een van de onnavolgbare uitspraken aan waarmee hij onze taal heeft verrijkt? Johan Cruijff is van ons allemaal en daardoor heeft iedereen zijn 'eigen' Johan: een mengeling van feit en fictie. Het wordt dan ook tijd dat hij eindelijk zelf aan het woord komt. En dat is precies de waarde van deze prachtige autobiografie. Hierin geeft hij zíjn visie op alles wat hem bezighield, op het voetbal en op het leven.Nu Johan Cruijff er niet meer is, mogen we extra blij zijn dat hij dit boek nog heeft kunnen maken. Voor zijn fans en alle sportliefhebbers. Dank je wel, Johan!Johan Cruijff - Mijn verhaal is een heel persoonlijk boek. Nooit eerder was Cruijff zo open. Dit is ook echt het enige boek waarin hij zíjn verhaal zélf vertelt. Eindelijk leren wij de echte Johan kennen. Als je het leest, is het alsof hij zelf tegen je praat. En dat is de magie van dit boek.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Johan Cruijff
Uitgever
Nieuw Amsterdam
ISBN
9789046821152
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Beschrijving

Johan Cruijff - Mijn verhaal wordt hét internationale sportboek van het jaar. Voetbalkunstenaar Johan Cruijff was een icoon. Van Ajax, van Nederland, van het voetbal, van de sport - van wat eigenlijk niet? Hij wordt door menigeen beschouwd als de beste speler aller tijden. Zijn speelstijl en voetbalfilosofie hebben vele trainers en spelers blijvend beïnvloed. Hij sprak ook sterk tot de verbeelding. Als held, als voorbeeld en als leermeester. Zowel voor- als tegenstanders luisterden geboeid als hij het woord nam. Wie haalt niet af en toe een van de onnavolgbare uitspraken aan waarmee hij onze taal heeft verrijkt? Johan Cruijff is van ons allemaal en daardoor heeft iedereen zijn 'eigen' Johan: een mengeling van feit en fictie. Het wordt dan ook tijd dat hij eindelijk zelf aan het woord komt. En dat is precies de waarde van deze prachtige autobiografie. Hierin geeft hij zíjn visie op alles wat hem bezighield, op het voetbal en op het leven.

Nu Johan Cruijff er niet meer is, mogen we extra blij zijn dat hij dit boek nog heeft kunnen maken. Voor zijn fans en alle sportliefhebbers. Dank je wel, Johan!

Johan Cruijff - Mijn verhaal is een heel persoonlijk boek. Nooit eerder was Cruijff zo open. Dit is ook echt het enige boek waarin hij zíjn verhaal zélf vertelt. Eindelijk leren wij de echte Johan kennen. Als je het leest, is het alsof hij zelf tegen je praat. En dat is de magie van dit boek.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Johan Cruijff
Uitgever
Nieuw Amsterdam
ISBN
9789046821152
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99