Jobvious

zet je eigen merk aan het werk!

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Laura Berns-van Unen

Paperback | Maart 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Laura Berns-van Unen heeft acht jaar in de uitzend- en re-integratiebranche gewerkt en daar honderden mensen succesvol begeleid in de zoektocht naar een baan. Tijdens haar studie Bedrijfskunde is haar idee ontstaan om succesvolle modellen en theorieën bij ondernemingen om te buigen naar gebruik op persoonlijk niveau en zo een gedegen stappenplan te maken naar het bemachtigen van de ideale baan.Met dit boek puzzel je naar jouw ideale baan door proactief kansen te creëren en meer over jezelf te leren. Je kruipt in de huid van de Personeelsmanager, je leert wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Daarna kruip je in de huid van de Marketing Manager en creëer je kansen door o.a. te netwerken. Ten slotte ga je jezelf verkopen en onder de aandacht brengen van jouw ideale werkgever. Het UWV geeft aan: "Wil je een vliegende start maken op de arbeidsmarkt of eindelijk die ene droombaan bemachtigen? Jobvious reikt handvatten en geeft je tips die je verder helpen in jouw carrière. Dit werkboek geeft houvast en biedt zelfinzicht. Voor een ieder kan ik dit boek van harte aanbevelen, of je nu 21 of 61 bent.Bruno Bruins,Voorzitter Raad van Bestuur UWV"Het Noordholland Dagblad geeft aan: "Als je echt met je carrière aan de slag wilt, dan is dit boek van Laura Berns-van Unen een uitstekend handvat. Laura verwerkt op een prettige manier veel informatie in haar boek. Informatie, die je direct in de bijbehorende oefeningen in de praktijk kunt brengen. Letterlijk: aan het werk! De verwijzingen naar haar website zorgen er voor dat je altijd toegang hebt tot actuele informatie. Durk Geertsma,Redacteur weekendkatern Plus Werken Noord-Hollands Dagblad"

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Laura Berns-van Unen
Uitgever
Ambilicious LLP
ISBN
9789492551078
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
137

Beschrijving

Laura Berns-van Unen heeft acht jaar in de uitzend- en re-integratiebranche gewerkt en daar honderden mensen succesvol begeleid in de zoektocht naar een baan. Tijdens haar studie Bedrijfskunde is haar idee ontstaan om succesvolle modellen en theorieën bij ondernemingen om te buigen naar gebruik op persoonlijk niveau en zo een gedegen stappenplan te maken naar het bemachtigen van de ideale baan.

Met dit boek puzzel je naar jouw ideale baan door proactief kansen te creëren en meer over jezelf te leren. Je kruipt in de huid van de Personeelsmanager, je leert wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Daarna kruip je in de huid van de Marketing Manager en creëer je kansen door o.a. te netwerken. Ten slotte ga je jezelf verkopen en onder de aandacht brengen van jouw ideale werkgever.

Het UWV geeft aan: "Wil je een vliegende start maken op de arbeidsmarkt of eindelijk die ene droombaan bemachtigen? Jobvious reikt handvatten en geeft je tips die je verder helpen in jouw carrière. Dit werkboek geeft houvast en biedt zelfinzicht. Voor een ieder kan ik dit boek van harte aanbevelen, of je nu 21 of 61 bent.

Bruno Bruins,
Voorzitter Raad van Bestuur UWV"

Het Noordholland Dagblad geeft aan: "Als je echt met je carrière aan de slag wilt, dan is dit boek van Laura Berns-van Unen een uitstekend handvat. Laura verwerkt op een prettige manier veel informatie in haar boek. Informatie, die je direct in de bijbehorende oefeningen in de praktijk kunt brengen. Letterlijk: aan het werk! De verwijzingen naar haar website zorgen er voor dat je altijd toegang hebt tot actuele informatie.

Durk Geertsma,
Redacteur weekendkatern Plus Werken
Noord-Hollands Dagblad"

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Laura Berns-van Unen
Uitgever
Ambilicious LLP
ISBN
9789492551078
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
137

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99